Daldığı denizde hayatını kaybetti

Daldığı denizde hayatını kaybetti

13 Ağustos 2017 Pazar 21:06
Daldığı denizde  hayatını kaybetti
Alanya'da yaşayan Yusuf Uysal, dalış yaparak balık avlamak için gittiği Gazipaşa'nın Muzkent Sahili’nde yaşamını yitirdi.
 
Alanya'nın sevilen muhtarlarından Sugözü Mahallesi Muhtarı Hasan Uysal'ın yeğeni olan doğa tutkunu serbest dalgıç 22 yaşındaki Yusuf Uysal, her zaman olduğu gibi dün yine en çok huzur bulduğu işlerden olan dalış yapmak üzere Gazipaşa'ya gitti. Uysal, Muzkent Sahili’nde aracının anahtarını bir işletmeye bırakarak balık avlamak üzere daldı. Dönüş yapması gereken zamanda eve gelmeyince ailesi ve arkadaşlarının aramaya başladığı genç adamın cesedi deniz yüzeyin yaklaşık 20 metre dibinde Balık Adamlar Scuba Ekibi tarafından bulundu. Yusuf Uysal'ın cesedi yapılan incelemelerin ardından bulunduğu yerden çıkartılarak Gazipaşa'da ön otopsi yapıldı. Uysal’ın cansız bedeni buradan da Adli Tıp Morgu’na sevk edildi. Uysal'ın hayattaki en büyük tutkusundan birisi dalış yapıp balık avlamak diğeri ise motosikletiyle doğada özgürce gezmekti
 
Son Güncelleme: 13.08.2017 21:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81