Bir gün içinde bulundu

Cumartesi sabah saatlerinde Savaş Bozer tarafından sosyal medya aracılığı ile duyurulan kayıp kız çocuğu akşam saatlerinde bulundu.

Bir gün içinde bulundu

Cumartesi sabah saatlerinde Savaş Bozer tarafından sosyal medya aracılığı ile duyurulan kayıp kız çocuğu akşam saatlerinde bulundu.

27 Kasım 2016 Pazar 23:55
Bir gün içinde bulundu
Cumartesi günü babası Savaş Bozer'in 'Acil' anonsuyla sosyal medya üzerinden duyuyrduğu kayıp kız bulundu. Baba Bozer, "Bu benim kızım, bu sabah itibariyle evden kaçtı ya da kaçırıldı. İki Suriyeli tarafından kacırıldığını düşünüyoruz. Tahminen Kestel, Mahmutlar tarafında bir yerlerdeler. Gören, duyan bana ya da polise acil ulaşsın lütfen” paylaşımında bulunmuştu. Kayıp kız haberi sosyal medyada duyarlı vatandaşların dikkatinden kaçmadı. Alanya'nın Demirtaş Mahallesi’nde yol boyunca yürüdüğü öğrenilen küçük kız çocuğu dikkatli bir vatandaş sayesinde bulundu. Emniyet güçlerine haber veren duyarlı vatandaş kayıp kız çocuğunu kolluk kuvvetlerine teslim etti. Emniyette yasal işlemleri yapılan kız çocuğunu ailesi işlemlerin bitmesinin ardından teslim adildi. Kızına kavuşmanın sevincini yaşayan baba Savaş Bozer, "Kızımın kaybolması ile ilgilenip beni arayıp bulunması için çaba gösteren bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim. Allah herbirinizden razı olsun" dedi.
Son Güncelleme: 27.11.2016 23:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81