Başından vurulmuş halde bulundu

Başından vurulmuş halde bulundu

04 Temmuz 2017 Salı 01:32
Başından vurulmuş  halde bulundu
Alanya’da 29 yaşındaki bir kişi, evde av tüfeğiyle başından vurulmuş halde bulundu. İntihar ettiği ihtimali üzerinde duran jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı. 
 
Kestel Mahallesi Yaylalı Mevkii’nde bir evde oturan Ayşe ile Hismet Boz, dün saat 12.00 sıralarında eve geldiğinde oğlu 29 yaşındaki Ahmet Boz’u, kafasından av tüfeğiyle vurulmuş vaziyette, yerde kanlar içerisinde yatarken buldu.  Yanında av tüfeği de bulunan Boz’un anne ve babası durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine eve gelen sağlık ekipleri Boz’un öldüğü belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri ve savcının incelemesinin ardından Boz’un cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. İntihar ettiği ihtimali üzerinde duran jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı. 
Son Güncelleme: 04.07.2017 01:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81