Başından vurulan kişi sekiz gün sonra öldü

Alanya'da aralarında husumet olduğu iddia edilen ve kuzeninin pompalı tüfekle ateş etmesi sonucu başından ağır yaralanan bir kişi, tedavi gördüğü hastanede 8 gün süren yaşam mücadelesini yitirdi.

Başından vurulan kişi sekiz gün sonra öldü

Alanya'da aralarında husumet olduğu iddia edilen ve kuzeninin pompalı tüfekle ateş etmesi sonucu başından ağır yaralanan bir kişi, tedavi gördüğü hastanede 8 gün süren yaşam mücadelesini yitirdi.

26 Ocak 2017 Perşembe 00:21
Başından vurulan kişi  sekiz gün sonra öldü

Olay, 17 Ocak'ta saat 14.30 sıralarında Güllerpınarı Mahallesi çevre yolu üzerinde otomobil bakım servisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, serviste müşteri olarak bulunan 43 yaşındaki Osman Karaosmanoğlu, iş yerinin dışında olduğu bir anda yanına yaklaşan bir otomobilden inen şahıs pompalı tüfekle çok sayıda el ateş etti. Saçmaların kafasına ve vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden Karaosmanoğlu, olay yerine gelen ambulansla Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.
SALDIRGAN KUZEN KISA SÜREDE YAKALANDI
Olayın ardından araştırma başlatan Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tüfekle Osman Karaosmanoğlu’na saldıran kişinin 07 GCZ 66 plakalı araçla olayı gerçekleştirdiği bilgisine ulaştı. Araştırmalar sonucunda saldırganın daha önceden aralarında husumet olduğu iddia edilen Osman Karaosmanoğlu’nun kuzeni olan Osman Ö. olduğunu belirledi. Kimliğinin belirlenmesinin ardından harekete geçen polis, firari Osman Özkan kısa sürede yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Osman Özkan 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklandı.
8 GÜNLÜK YAŞAM MÜCADELESİNE YENİK DÜŞTÜ
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldıktan sonra, durumunun ağır olması nedeniyle 8 gündür yaşam destek ünitesine bağlanan evli 2 çocuk babası Osman Karaosmanoğlu'nun beyin ölümü gerçekleşti ve bu sabah saatlerinde yaşamını yitirdi. Karaosmanoğlu'nun cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.
Son Güncelleme: 26.01.2017 00:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81