Antalya'da Adnan Oktar operasyonu

Adnan Oktar ve grubuna yönelik İstanbul merkezli 4 ilde başlatılan operasyon kapsamında hakkında gözaltı kararı çıkartılan bir kadının Antalya'daki evine de operasyon düzenlendi.

Antalya'da Adnan Oktar operasyonu

Adnan Oktar ve grubuna yönelik İstanbul merkezli 4 ilde başlatılan operasyon kapsamında hakkında gözaltı kararı çıkartılan bir kadının Antalya'daki evine de operasyon düzenlendi.

11 Temmuz 2018 Çarşamba 21:23
Antalya'da Adnan Oktar operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen soruşturma kapsamında Antalya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, örgüt üyesi olduğu iddia edilen S.Ş. isimli kadının Konyaaltı ilçesi Sarısu Mahallesi'ndeki evine operasyon düzenledi. Operasyonda, şüpheli evinde bulunamadı. Şüpheliyi yakalamak için çalışma devam ediyor. 
OKTAR VE 235 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI
İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Adnan Oktar ve grubuna yönelik operasyon başlattı. 5 ilde başlatılan operasyon kapsamında 235 kişi hakkında gözaltı karar verildi. Yürütülen operasyonda şu ana kadar çok sayıda kişi gözaltına alındı. 

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Adnan Oktar ve grubuna yönelik 5 ilde operasyon başlattı. Operasyon kapsamında Adnan Oktar'ın evine, canlı yayınların yapıldığı A9 TV'ye baskınlar düzenlendi. Oktar'ın Çengelköy'deki evinde gözaltına alındığı kaydedildi. Operasyon kapsamında ev ve iş yerlerindeki aramaların sürdüğü öğrenildi. 
235 kişi hakkında gözaltı kararının olduğu soruşturmada suçlamalar arasında "suç işlemek amacıyla örgüt kurma, çocukların cinsel istismarı, cinsel saldırı, reşit olmayanla cinsel ilişki, çocuğun kaçırılması ve alıkonulması, cinsel taciz, şantaj, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, siyasi ve askeri casusluk, dini inanç ve duyguların istismar edilmesi, dolandırıcılık, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama, özel hayatın gizliliğini ihlal, resmi belgede sahtecilik, terörle mücadele kanununa muhalefet, tehdit, cebir, iftira, halkı askerlikten soğutma" olduğu kaydedildi. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81