Alman uyruklu kadın tutuklandı

Alman uyruklu kadın tutuklandı

02 Ekim 2017 Pazartesi 20:08
Alman uyruklu kadın tutuklandı
Alanya’da bir AVM’de bu 2 ayrı tarihte yaklaşık bin 500 TL değerinde oyuncak ve eşya çaldığı tespit edilerek polis tarafından gözaltına alınan Alman uyruklu kadın tutuklandı. 
Edilen bilgiye göre, Oba Mahallesi’ndeki bir AVM’de bulunan işyerinden geçen 30 Eylül ayı ve önceki gün saat 17.30 sıralarında yaklaşık bin 500 TL değerinde oyuncak ve eşya çaldığı ihbarını alan Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. İşyerindeki kamera kayıtlarını inceleyen ve ifadelerden yola çıkan ekipler, hırsızlık şüphelisinin Alman vatandaşı Jessica B. J. olduğunu tespit etti. Tespit üzere hareket geçen polis şüpheli Alman kadını gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Jessica B. J. Alanya Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
 
Son Güncelleme: 02.10.2017 20:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81