Alem yaparken yakalandılar

Alem yaparken yakalandılar

22 Ekim 2017 Pazar 19:59
Alem yaparken yakalandılar
İstanbul'dan Antalya'ya getirdikleri uyuşturuculardan elde ettikleri parayla 5 yıldızlı bir otelde alem yapan 2 Ganalı, polis baskınıyla yakalandı. Şahısların bulunan Rus uyruklu iki kadın da sınır dışı edildi.
Antalya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince sokak satıcılarına yönelik yapılan operasyonda İstanbul'dan Antalya'ya kokain sevk edildiği bilgisine ulaşıldı. Araştırmanın derinleştirilmesi üzerine kokain getiren 2 Ganalıyı tespit eden polis, teknik ve fiziki takibin ardından düğmeye bastı. M.M. ve M.A. isimli Ganalılı iki erkek Muratpaşa ilçesinde 5 yıldızlı bir otelde Rus uyruklu iki kadınla alem yaparken yakalandı. Odada ve üzerlerinde 10 gram kokain 5 gram skunk maddesi ele geçirilen iki Ganalı uyuşturucu/uyarıcı madde ticareti yapma suçundan adliyeye sevk edildi. Odada bulunan Rus uyruklu iki kadın ise sınır dışı edilmek üzere Antalya İl Göç İdaresi Müdürlüğüne gönderildi.
 
Son Güncelleme: 22.10.2017 20:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81