Alanya’da uyuşturucu tacirlerine ceza yağdı! 

Alanya’da uyuşturucu ticareti suçundan yargılanan 3 sanığa toplam 40 yıl hapis ve 80 bin TL adli para cezası verildi. 

Alanya’da uyuşturucu tacirlerine ceza yağdı! 

Alanya’da uyuşturucu ticareti suçundan yargılanan 3 sanığa toplam 40 yıl hapis ve 80 bin TL adli para cezası verildi. 

19 Mart 2019 Salı 13:31
Alanya’da uyuşturucu tacirlerine ceza yağdı! 

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Grup Amirliği ekipleri, geçen sene 20 Ocak’ta Diyarbakır'dan Konya ve Antalya plakalı otomobillerle Alanya'ya uyuşturucu getireceği ve bu maddeyi Alanya'da satacağı bilgisine ulaştı. Bunun üzerine gece saatlerinde ilçe girişine pusu kuran Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Grup amirliği ekipleri, şüpheli 07 ve 42 plakalı 2 aracı durdurdu. Araçlarda bulunan şüpheliler Ahmet K, Sadettin.Ö, Hayrullah D. ve Durdu Ö. gözaltına alınırken,iki ayrı otomobilde yapılan aramalarda ise toplam 3 kilo esrar ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 4 şüpheliden Durdu Ö. ve Hayrullah D. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken Ahmet K. ve Sadettin Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  SANIKLAR SON KEZ HAKİM KARŞINA ÇIKTI

  Tutuklu yargılanan Ahmet A., Sadettin Ö. ile tutuksuz yargılanan Durdu Ö., ve Hayrullah D. isimli sanıklar Alanya 2.Ağır Ceza Mahkemesinde görülen karar duruşmasına son kez hakim karşına çıktı. Sanıkların avukatları da duruşmada hazır bulundu. Sanıklar savunmalarında üzerlerine atılı suça itiraz ederek beraatlarını talep etti.  Savunmaların ardından mahkemeye heyeti, sanıklardan Durdu Ö.'nün beraatına, sanık Ahmet A. ve Hayrullah D.’ye 12'şer yıl 6'şar ay hapis ve 25'er bin TL, Sadettin Ö.'ye ise 15 yıl hapis ve 30 bin TL adli para cezasına çaptırılmasına karar verdi. Duruşma sonun kararı kesinleşen sanıklar tutuklu bulunduğu cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81