Alanya’da azılı suçlu başsavcılığın itirazı üzerine tutuklandı

Alanya’da azılı suçlu başsavcılığın itirazı üzerine tutuklandı

07 Ocak 2019 Pazartesi 16:01
Alanya’da azılı suçlu başsavcılığın itirazı üzerine tutuklandı

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Alanya Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışmalarını sürdürdü. Ekipler yaptıkları çalışmalarda Alanya Alaaddin Keykubat Üniversite Eğitim ve Araştırma Hastanesi civarında uyuşturucu madde satıldığı bilgisine ulaştı. Narkotik ekipleri yaptıkları teknik ve fiziki çalışma sonrası şüphelinin Remzi K.(32), olduğunu tespit ederek takibe aldı. Geçen Perşembe günü saat 20.00 sıralarında şüphelinin hastanenin otoparkında 07 CFS 12 plakalı otomobile bindiğini tespit eden ekipler operasyon için harekete geçti. Şüpheli Remzi K. ekipler tarafından gözaltına alınırken, yapılan üst aramasında ise 52 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

İTİRAZ ÜZERİNE TUTUKLANDI

Savcılıktan alınan iznin ardından Remzi K.’nın evinde de arama yapan ekipler, şeffaf, ağzı kilitli poşet içerisinde 32 adet uyuşturucu hap, 3.29 gram esrar, çeşitli markalarda ruhsatsız 5 av tüfeğiyle 2 tabanca ve bunlara ait çok sayıda mühimmat ele geçirdi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli adli kontrol şartıyla serbest kaldı. Adli Kontrol şartıyla serbest kaldıktan sonra Cumhuriyet Başsavcılığın itirazı üzerine şüpheli bugün tekrar gözaltına alındıktan sonra sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81