Alanya yolunda feci kaza

Alanya yolunda feci kaza

29 Ağustos 2017 Salı 20:47
Alanya yolunda feci kaza
Antalya-Alanya D-400 karayolunda 4 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. 
Edinilen bilgiye göre, dün öğle saatlerinde Manavgat istikametinden Alanya istikametine seyir halindeki Adem Çolakoğlu’nun kullandığı 07 NUP 26 plakalı otomobil, Eyüp Baş’ın kullandığı 07 ZG 229 plakalı şehirlerarası otobüsün sağından geçmek isterken otobüsün sağ çamurluğuna çarparak refüjü aşıp karşı şeride geçti. Kontrolden çıkan otomobil Alanya istikametinden Manavgat istikametine seyir halindeki Hilmi Canemlak’ın kullandığı 07 MRK 56 plakalı otomobile çarparken, kazaya karışan araçlar Nazmi Sözen’in kullandığı 07 LPS 14 plakalı otomobile de çarptı.
Kazada Adem Çolakoğlu, Hilmi Canemlak ile Azeri vatandaşı Leyla Safarov ve Ziya Safarov yaralandı. Ayağı kırıldığı belirlenen ve acı içerisinde kıvranan Ziya Safarov'a ambulans beklerken kazayı görerek duran genç bir kız ve köylü kadın yardımcı oldu. Genç kız yaralı adamın yanına oturarak elindeki karton ile güneşten korumaya çalışırken köylü kadın da yaralıya sürekli moral vermeye çalıştı.
Kazada ağır yaralanan ve Side Özel Anadolu Hastanesine kaldırılan otomobil sürücüsü Adem Çolakoğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Leyla Safarov’un ameliyata alındığı hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. Kazanın ardından D-400 karayolu Alanya ve Manavgat istikametinde uzun süre trafiğe kapatıldı.
 
Son Güncelleme: 29.08.2017 20:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81