Alanya'yı üzen ölüm!

İyi Parti Alanya İlçe Teşkilatı Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Özkan geçirdiği trafik kazasında sonucu hayatını kaybetti.

Alanya'yı üzen ölüm!

İyi Parti Alanya İlçe Teşkilatı Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Özkan geçirdiği trafik kazasında sonucu hayatını kaybetti.

15 Eylül 2019 Pazar 11:33
Alanya'yı üzen ölüm!

Edinilen bilgiye göre, Akseki-Manavgat karayolunda Manavgat istikametine seyreden Nusrat Kutlu’nun kullandığı 07 NJP 22 plakalı otomobil, Gençler Mahallesi mevkiinde Ahmetler yol sapağına 400 metre kala kontrolden çıkarak yol kenarındaki yağmursuyu tahliye kanalını aştıktan sonra tepeliğe çıktı. Bir süre tepelikte ilerleyen otomobil, ağaçlara çarptıktan sonra yol kenarında durabildi. Kazada otomobil sürücüsü Nusrat Kutlu ile otomobilde bulunan Mustafa Özkan (52) yaralandı. Ağır yaralanan Mustafa Özkan, ilk yardım ekiplerinin müdahalesine rağmen olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralı otomobil sürücüsü Kutlu ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.

ÖZKAN’IN İYİ PARTİ ALANYA İLÇE TEŞKİLATI KURUCU YÖNETİM KURULU ÜYESİ OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

İyi Parti Alanya İlçe Teşkilatı Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi olduğu öğrenilen, Mustafa Özkan'ın cenazesi yapılan incelemenin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Kazada yaralanarak Manavgat Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınan Nusret Kutlu'nun hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU

İyi Parti Alanya İlçe Başkanı Yücel Apaydın ise acı haberi sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Apaydın, haftasonu için gittiği Hadim ilçesinden dönerken Bozkır-Akseki yolu üzerinde geçirdiği trafik kazasında vefat eden Özkan için şu açıklamayı yaptı: "İYİ Parti Alanya ilçe teşkilatını kurma görevini aldığımız ilk günlerde kendisi gelerek bizimle çalışmak istediğini, bu oluşum için elinden gelen her türlü fedakarlığı yapacağını söyledi. Bize umut verdi, güç verdi. Birlikte yol yürümekten, çalışmaktan dolayı huzurluyum. Seni kaybettiğimiz için çok üzgünüm. Mekanın cennet olsun güzel kalpli adam.İyi Parti Alanya kurucu yönetim kurulu üyemiz Mustafa Özkan'ı kaybettik. Ruhu şad, mekânı cennet olsun." İyi Parti Alanya İlçe Teşkilatı Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Özkan’ın saat 15.00’de Alanya’nın Payallar Mahallesi’nde düzenlenecek cenaze töreninin ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81