Alanya'da zehir tacirleri tutuklandı!

Alanya’da polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 5 şüpheli gözaltına alınırken, bir miktar esrar ve metamfetamin ele geçirilirdi.

Alanya'da zehir tacirleri tutuklandı!

Alanya’da polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 5 şüpheli gözaltına alınırken, bir miktar esrar ve metamfetamin ele geçirilirdi.

02 Haziran 2020 Salı 15:49
Alanya'da zehir tacirleri tutuklandı!

Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, ilçede uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik yapmış olduğu çalışmaları sürdürdü. Ekipler yaptıkları çalışmalarda Mehmet C. D.(20) isimli şüphelinin uyuşturucu ticareti yaptığını tespit ederek takibe aldı. Yapılan teknik ve fiziki takipte Hacet Mahallesi’ndeki bir park içerisinde Hüseyin Ç. (20) Mehmet C. D. İle buluşarak para karşılığı uyuşturucu aldığı belirledi. Hüseyin Ç. daha sonra Mehmet C. D.’den aldığı uyuşturucuları Vedat B.’ye vermesi üzerine polis harekete geçti. Takibe aldıkları 3 şüpheliyi gözaltına alan ekipler yaptıkları üst aramalarında toplam 3.56 gram esrar, 20.87 gram metamfetamin adlı uyuşturucu maddesi ele geçirdi. Ekipler, Mehmet C. D.’nin evine de baskın düzenleyerek adreste bulunan Süleyman O. (24) ve Remzi B.(25) gözaltına alınırken, yapılan aramalarda 432.49 gram esrar buldu. Gözaltına alınan Vedat B., Süleyman O. ve Remzi B. hakkında ‘Uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak’ işlem yapıldıktan sonra savcılık talimatıyla serbest kaldı.  Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk Hüseyin Ç. ve Mehmet C. D.’nin ise ‘Uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81