Akıl almaz dolandırıcılık iddiası

Akıl almaz dolandırıcılık iddiası

13 Ekim 2017 Cuma 20:27
Akıl almaz dolandırıcılık iddiası
Alanya’da bir kişi kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kredi kartından 3 bin 100 TL çekilerek dolandırıldı.
Alanya’ya bağlı Avsallar Mahallesi’nde yaşayan Vehbi Atan adlı vatandaş, kredi kartından 3 bin 100 TL çekilerek dolandırıldığını iddia ederek jandarmaya suç duyurusunda bulundu. Jandarma olay ilgili çalışma başlatırken, şuna kadar şüphelilerin izne rastlanmadı. Yaşanan olay ilgili jandarmaya şikayette bulunduğunu aktaran Atan, kredi kartını son olarak Antalya Hava Limanı çevresindeki bir akaryakıt istasyonundan yakıt alırken kullandığını ifade etti. 
İNŞALLAH DOLANDIRICILAR KISA ZAMANDA YAKALANIR”
Atan, kartını kopyalayan dolandırıcıların, bir GSM fatura firmasından 4 kez ödeme yaparak parayı çektiklerini söyledi. Atan, "Vatandaşlarımız telefonlarına gelen mesajları okumadan silmesinler. Benim en büyük hatam bankadan gelen mesajı okumadan silmek oldu. Eğer mesaj geldiğinde okumuş olsaydım, ilk para çekimden sonra 3 kez daha para çekilmesini önleyebilirdim. İnşallah dolandırıcılar kısa zamanda yakalanarak mağduriyetim önlenir" dedi.
Son Güncelleme: 13.10.2017 20:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81