Çocukların yüzünde tebessüm oldu

ERSİN AYAKKABI KURTKALE BÖLGESİNDEKİ ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ.

Çocukların yüzünde tebessüm oldu

ERSİN AYAKKABI KURTKALE BÖLGESİNDEKİ ÇOCUKLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ.

23 Ekim 2020 Cuma 15:27
Çocukların yüzünde tebessüm oldu

Ersin Ayakkabı Kurtkale bölgesindeki çocukların yüzünü güldürdü. OWNDAYS markası ile ayakkabı üretimi gerçekleştiren Ersin ayakkabı Çıldır Kaymakamlığı ve köy muhtarları ile iletişime geçerek yaklaşık olarak 500 çift kışlık bot çocuklara hediye etti.

İş adamı Veysel Çukurçayır tarafından gönderilen kışlık botlar Çıldır Kaymakamlığı ve Kurtkale bölgesindeki muhtarlar tarafında çocuklara dağıtıldı. Bölgede sosyal sorumluluk projelerinde sürekli yer alan Çukurçayır, "Memleketimin çocuklarına hediyeler göndermek beni her zaman mutlu etmiştir. Önümüzdeki yıl daha organize bir şekilde İlçemizin bütün köyleri ile irtibat kurarak daha fazla hediye göndermeyi amaçlıyoruz. Çocuklarımızın yüzünde tebessüm oluşturmak bizim için paha biçilemez bir durum" dedi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81