Antika hırsızı yakayı ele verdi

Alanya’da maskeli olarak girdikleri bir antikacıya yaklaşık 50 bin TL değerinde antika eşya alarak kaçan 2 şüpheliden biri polis tarafından yakalandı.

Antika hırsızı yakayı ele verdi

Alanya’da maskeli olarak girdikleri bir antikacıya yaklaşık 50 bin TL değerinde antika eşya alarak kaçan 2 şüpheliden biri polis tarafından yakalandı.

02 Şubat 2017 Perşembe 21:16
Antika hırsızı  yakayı ele verdi

 
Obagöl Mahallesi üzerinde 27 Ocak’ta saat 21.00 sıralarında Hüseyin Yiğit'e ait antikacıda 2 şüpheli tarafından soyulmuştu. İşyeri kapısının alt kısmını kıran kimliği belirsiz 2 kişi, içerde değerli eşya aradı. Antikacıda yaklaşık 3 saat kalan şüpheliler, Osmanlı dönemine ait antika bakır tabak ve tepsileri çuvala doldurdu. 2 şüpheli yaklaşık 50 bin TL değerindeki eşyalarla aynı kapıdan çıkarak kayıplara karışmıştı. Hırsızlık olayından sonra Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri işyerinde bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı.  
ASAYİŞ EKİPLERİ HIRSIZLARIN KİMLİK BİLGİSİNE ULAŞTI
Kamera kayıtlarında başında bere olan 2 erkeğin, sırayla girdikleri işyerinin her köşesine baktıkları, tespit ettikleri değerli eşyaları yanlarında getirdikleri çuvallara doldurarak kapıdan çıktıkları ve yaya olarak uzaklaştıkları tespit edildi. Eşkal bilgilerinden yola çıkan ekipler, 20 yaşındaki Yalçın C. ile 36 yaşındaki Ali S. olduğunu belirledi. Kimlik tespiti üzerine harekete geçen polis, Yalçın C.’i gece saatlerinde Oba Mahallesi’ndeki yaşadığı evinde gözaltına alındı. Yalçın C.’in emniyetteki verdiği ifadesinde hırsızlık olayını Ali S. ile işlediklerini itiraf etti.
Pişkin hırsız gazetecilere uygunsuz el hareketi yaptı
Yalçın C., emniyetteki sorgusunun ardından adliye sevk edildiği sırada kendisini görüntülemek isteyen basın mensuplarına uygunsuz el hareketi yaparak tepki gösterdi.  Şüphelinin adliyedeki işlemleri sürüyor.  Polis, diğer şüphelinin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.
Son Güncelleme: 02.02.2017 21:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81