Antalyaspor'a tesisleri teslim edildi

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin “Antalyaspor’a en iyisi yakışır” diyerek Döşemealtı’nda inşa ettiği Antalyaspor Tesisleri, basın huzurunda eş zamanlı imzalanan protokollerle Büyükşehir Belediyesi’nden Antalyaspor Kulübü Derneği’ne, dernek tarafından da Antalyaspor Kulübü’ne devredildi.

Antalyaspor'a tesisleri teslim edildi

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin “Antalyaspor’a en iyisi yakışır” diyerek Döşemealtı’nda inşa ettiği Antalyaspor Tesisleri, basın huzurunda eş zamanlı imzalanan protokollerle Büyükşehir Belediyesi’nden Antalyaspor Kulübü Derneği’ne, dernek tarafından da Antalyaspor Kulübü’ne devredildi.

05 Ocak 2017 Perşembe 00:16
Antalyaspor'a tesisleri teslim edildi
Antalyaspor’un yeni tesislerinde düzenlenen basın toplantısı ve devir törenine, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,  Antalyaspor A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şafak Öztürk, Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Antalyaspor Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Dündar Uluğkay, Antalyaspor Sözlerinin başında yılbaşı gecesi İstanbul’daki hain saldırıda hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet ve ailelerine baş sağlığı dileklerini ileterek başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,
43 MİLYON LİRAYA MAL OLDU
Antalyaspor tesislerine Büyükşehir Belediyesi olarak 43 Milyon 187 Bin liralık önemli bir bütçeyi seve seve harcadıklarını aktaran Türel, “Biz belediye başkanları olarak şehrin sosyal ve ekonomik gelişimini sağlamakla mükellefiz. Bir şehrin sosyal gelişimi için profesyonel futbol kulüpleri vazgeçilmezidir.  Bizim için önemli bir bütçe ama Antalyaspor’umuz için hep canımız feda diyoruz” dedi.
AÇILIŞ BAYRAMINA DAVET
7 Ocak Cumartesi günü yapılacak açılışta çok güzel bir buluşma gerçekleştireceklerini söyleyen Türel, “Bütün hemşerilerimizi ve Antalyaspor taraftarlarını bekliyoruz. Fatih Terim’den Mustafa Denizli’ye, Şenol Güneş’ten Aykut Kocaman ve Rıza Çalımbay’a kadar değerli hocamızın da olacağı veteranlar maçı yapılacak. Veteranlar maçından sonra da Antalyaspor burada çift kale antrenman maç yapacak. İnşallah üzücü bir hadise olmaz ise bir de konserimiz olacak. Bu bayrama bütün Antalyalıları bekliyoruz. Tesisimiz şimdiden Antalyaspor’umuza hayırlı olsun” dedi.
TESİS ÖZELLİKLERİ
Antalyaspor Tesisleri, Türkiye’nin en iyi kulüp tesisleri arasında yer alıyor. 17 bin 400 metrekaresi kapalı olmak üzere toplam 135 bin metrekarelik dev bir alan üzerine kuruldu. Tesis, yoğun bir çalışmayla 1.5 yılda bitirildi. Her detayın düşünüldüğü tesiste, bir spor kulübünün ihtiyacı olan her şey var.  Modern mimarisiyle dikkat çeken kamp ve spor tesisinin içinde, 2 bin 100 metrekare alana sahip çok amaçlı kapalı spor salonu, 385 kişilik konferans salonu, seminer ve eğitim odaları, geniş fuaye ve bekleme alanları yer alıyor. 126 kişilik 64 standart oda ve 2 süit odadan oluşan konaklama tesisine sahip projede, 4 adet çim futbol sahası, 2 adet mini antrenman sahası, 1570 kişi seyirci kapasiteli tribün, 2 adet tenis kortu, 152 araçlık otopark bulunuyor. Ayrıca, 1 yarı olimpik yüzme havuzu, 1 fizik tedavi rehabilitasyon havuzu, restoran, oyun salonları, hobi odaları, fitness salonu, spa, hamam, sauna ve jakuzi de tesisin diğer özellikleri arasında.
Son Güncelleme: 05.01.2017 00:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81