Antalyalı çiftçiler TBMM'de

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, İbrahim Aydın ve Hüseyin Samani Antalyalı çiftçileri TBMM'de misafir ettiler.

Antalyalı çiftçiler TBMM'de

AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, İbrahim Aydın ve Hüseyin Samani Antalyalı çiftçileri TBMM'de misafir ettiler.

15 Kasım 2016 Salı 22:35
Antalyalı çiftçiler TBMM'de
 Antalya'nın farklı ilçelerinin çiftçilerinden oluşan heyet Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetlisi olarak Ankara'ya geldiler. Önce TBMM’yi ziyaret ettiler, sonra külliyeye geçtiler. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından, tarımda verimliliği artırmak amacıyla geliştirilip uygulamaya sokulan ‘Millî Tarım Projesi’nin tanıtım törenine katıldılar. Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen tanıtım töreninde; Başbakan Binali Yıldırım, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile bazı bakanlar da hazır bulundu.
TARIMDA DA, YÖENTİMDE DE, SİYASETTE DE YERLİ VE MİLLİ OLMALIYIZ
Külliye ziyaretinden önce TBMM'yi ziyaret eden çiftçileri AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, İbrahim Aydın ve Hüseyin Samani misafir etti. 15 Temmuz Darbe girişimi sırasında bombalanan yerleri çiftçilere gösteren Atay Uslu, Milletimize, demokrasimize ve Millet İradesinin Kalbi olan Gazi Meclisimize karşı yapılan bu alçakça saldırının unutulmaması için fiziksel tahribatlar onarılmayarak müzeye dönüştürüldüğünü ifade etti. Antalya Milletvekili Atay Uslu: ‘’Hainlerin teşebbüsü Milletin gücü ve iradesiyle kendilerine döndü. Ancak bu teşebbüs gösterdi ki yönetimde de, siyasette de,  ticarette de, dış politikamızda da, tarımda da yerli ve milli olmalıyız.  Bu günkü Milli tarım projesi yerli ve milli olma irademizin göstergesidir. Antalya Milletvekilimiz ve Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’nun Avrupa Parlamentosu Başkanı Schulz'a cevabı da yerli ve milli dış politikamızın portresidir" dedi.
ÇİFTÇİLİK DÜNYADA STRATEJİK BİR MESLEK
Atay Uslu,  TBMM’de Antalyalı çiftçilerle buluşmanın devamında şunları ifade etti:"Çiftçilik dünyada stratejik bir meslek. Birçok sektör gelir geçer ama tarım sektörü bırakın önemini yitirmek gittikçe önemini daha da arttıracaktır.  İnsanlar için beslenme en temel ihtiyaçtır. Bu ihtiyacın giderilmesinde birinci halka çiftçilerdir. Ülkemizde Antalya’mız tarımın başkentidir. Ürün çeşitliliği, üretim teknikleri, güvenli üretim hususlarında tarımın ileri düzeyde yapıldığı bir şehirdir. Hükümetimiz de her zaman çiftçimizin yanında üretimi desteklemektedir. Türkiye tarımda yıllık hasılasını arttırarak bugünlere geldi. Tarımdaki hasılamız 147 milyar liraya yükseldi. Şimdi çiftimize olan tarımsal desteğimizi yeni modellerle güçlendiriyoruz. ‘’TBMM Meclis ziyaret ardından, Antalyalı Çiftçiler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın iştirak ettiği Milli Tarım Projesi programına katıldılar.
Son Güncelleme: 15.11.2016 22:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81