Türkiye aşığı Alman, şapkasıyla defnedildi

Antalya’da 30 yıldır eşiyle yaşayan Alman Hanisch Gernot, başından çıkarmadığı şapkasıyla Kemer ilçesinde toprağa verildi.

Türkiye aşığı Alman, şapkasıyla defnedildi

Antalya’da 30 yıldır eşiyle yaşayan Alman Hanisch Gernot, başından çıkarmadığı şapkasıyla Kemer ilçesinde toprağa verildi.

17 Kasım 2016 Perşembe 20:54
Türkiye aşığı Alman,  şapkasıyla defnedildi

Türk ve Alman dostlarının "Karınca" diye hitap ettiği 81 yaşındaki emekli otobüs şoförü Hanisch Gernot, Antalya'nın Kemer ilçesinin Çamyuva Mahallesi'nde bulunan evinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Yıllardır dostlarına Türkiye ve özellikle Çamyuva'ya olan sevgisini ifade eden Hanisch Gernot'un, "Ölürsem beni burada toprağa verin" şeklindeki vasiyeti üzerine Kemer Merkez Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze törenine Hanisch Gernot'un eşi Marion Giebel, Almanya'da yaşayan 4 kızı, Kemer'deki dost ve arkadaşlarının bir kısmı katıldı.
Gernot’un kızları, hayatı boyunca başından çıkarmadığı şapkasını babalarının tabutuna koyarken, eşi Marion Giebel bir demet gülü mezara indirilen tabutun üzerine attı. Hanisch Gernot'un ailesi ve dostları, cenaze töreninden sonra Çamyuva'da her zaman gittiği restoranda toplanarak "Karınca" lakaplı Gernot'la yaşadıkları anıları paylaştı ve cenaze yemeği yedi.
Son Güncelleme: 17.11.2016 20:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81