Orman yangınıyla etkin mücadele

Antalya’da İl Emniyet Müdürlüğü ve Orman Bölge Müdürlüğü arasında orman yangınlarıyla mücadele için ortak çalışma sürdürülüyor.

Orman yangınıyla etkin mücadele

Antalya’da İl Emniyet Müdürlüğü ve Orman Bölge Müdürlüğü arasında orman yangınlarıyla mücadele için ortak çalışma sürdürülüyor.

18 Temmuz 2018 Çarşamba 21:18
Orman yangınıyla  etkin mücadele

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü ve Orman Bölge Müdürlüğü, 2018 yılı Temmuz ve Ağustos aylarını kapsayan projeli bir çalışmaya gidiyor. 8 hafta sürecek proje kapsamında orman yangınlarıyla etkin mücadele, toplumsal duyarlılığı arttırmak ve polisiye tedbirlerin yanı sıra vatandaşların da tedbir almasının önemine vurgu yapmak amacıyla çalışmalar başlatıldı. Çalışmalarda, çeşitli bilgilendirme materyalleri hazırlanacak ve risk grubu olarak değerlendirilen bölgelerde, broşür, afiş, uyarı levha ve tabelaları ile tel örgü çalışması, yine orman yangınlarına karşı bilinçlendirme seminerleri planlandı. 
Çalışmalar kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürü Volkan Güneş, Antalya Orman Bölge Müdürü Vedat Dikici'yi ziyaret etti. Ziyarette, yürütülecek çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81