Muhtarlar kampa giriyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in geleneksel hale getirdiği Muhtarlar Buluşması'nın üçüncüsü, 25 Aralık'a kadar devam edecek.

Muhtarlar kampa giriyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in geleneksel hale getirdiği Muhtarlar Buluşması'nın üçüncüsü, 25 Aralık'a kadar devam edecek.

22 Aralık 2016 Perşembe 21:09
Muhtarlar kampa giriyor
Antalya  5 yıldızlı otelde eşleri ile ağırlanacak olan muhtarların talep ve önerileri alınacak, hizmetlerle ilgili fikir alışverişinde bulunulacak. Muhtarlar kampına Alanya'dan Büyükşehir Koordinatörü Hüseyin Güney, Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ ve 102 mahallenin muhtarları eşleriyle birlikte katılacak. Muhtarlara MUBİM sistemindeki değişiklikler ve gelişmeler de anlatılacak. İki gün sürecek Muhtarlar Bilgi Merkezi (MUBİM) 3. Muhtarlar Buluşması’nda 909 mahalle muhtarı ile Büyükşehir Belediyesi bürokratları bir araya gelecek.
TÜREL MUHTARLARI DİNLEYECEK
2016 yılı değerlendirmesinin yapılacağı kampta, hizmet ve yatırımlara yön verecek çeşitli görüşmeler, seminerler, konferanslar ve paneller yer alacak. Başkan Türel, “Mesai arkadaşlarım” dediği ve Antalya’yı birlikte yönettiği muhtarlarla karşılıklı fikir alış verişinde bulunacak. 23-25 Aralık’ta Rixos Sungate Hotel’de gerçekleştirilecek buluşmada, yatırımlar ve sosyal hizmetlerle ilgili sunumlar yapılacak. Ardından, muhtarlara MUBİM sistemindeki değişiklikler ve gelişmeler anlatılacak. Büyükşehir Belediyesi muhtar eşlerini de unutmadı. Muhtarlar toplantı yaparken, muhtar eşleri de Antalya Şehir Tiyatroları’nın sergileyeceği tiyatro oyunu ile buluşacak.
Son Güncelleme: 22.12.2016 21:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81