Kızılırmak üst geçidi tamamlandı

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, KIZILIRMAK CADDESİ ÜZERİNDEKİ İNŞASINI TAMAMLADIĞI YAYA ÜST GEÇİDİ HİZMET VERMEYE BAŞLADI.

Kızılırmak üst geçidi tamamlandı

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, KIZILIRMAK CADDESİ ÜZERİNDEKİ İNŞASINI TAMAMLADIĞI YAYA ÜST GEÇİDİ HİZMET VERMEYE BAŞLADI.

13 Temmuz 2020 Pazartesi 13:05
Kızılırmak üst geçidi tamamlandı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kızılırmak Caddesi üzerindeki inşasını tamamladığı yaya üst geçidi hizmet vermeye başladı.

Büyükşehir Belediyesi, karşıdan karşıya geçişlerde yaya ölümlerinin yaşandığı Kızılırmak Caddesi üzerinde başlattığı yürüyen merdivenli ve asansörlü yaya üst geçidi inşaatını tamamlayarak hizmete açtı. Son rötuşları yapılan üst geçit, Kızılarık ile Konuksever mahallelerini de birbirine bağlayarak, vatandaşların güvenli geçişini sağlıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, yaya ölümlerinin yaşandığı kentin en işlek yollarından Kızılırmak Caddesi’nde yayaların kontrolsüz geçişine engel olmak için Ocak ayında orta refüjde tel çit çalışması yapmıştı. Yayaların güvenli geçişi için tedbirleri arttıran Büyükşehir Belediyesi, ardından caddeye yürüyen merdivenli üst geçit inşa etti. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapımı tamamlanan yaya üst geçitte 4 adet yürüyen merdiven ile engelli ve yaşlı vatandaşlar için iki asansör hizmet veriyor.

Kızılarık Mahalle Muhtarı Murat Kılınç, üst geçidin üzücü olayların yaşanmasına engel olacağını ifade etti. Kılınç “Üst geçit Kızılarık ile Konuksever mahalleleri arasında yayalar için güvenli geçiş yapacak. Özellikle Konuksever Mahallesi’ndeki Cumartesi Pazarı’na giden vatandaşlara kolaylık sağlayacak” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81