İtfaiyeciler de sağlık için pedallayacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi sağlıklı bireyler için kolları sıvadı.

İtfaiyeciler de sağlık için pedallayacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi sağlıklı bireyler için kolları sıvadı.

07 Şubat 2017 Salı 21:36
İtfaiyeciler de sağlık  için pedallayacak!
Vatandaşları spor yapmaya teşvik etmek ve hareket kabiliyetini arttırmak amacıyla Sağlık Bakanlığı tarafından yurt genelinde başlatılan ‘sağlık için pedalla’ projesi kapsamında Antalya Büyükşehir Belediyesi de bünyesinde çalışan personele bisiklet dağıtımı gerçekleştiriyor. Alanya’da Hal Müdürlüğü’nden sonra İtfaiye Müdürlüğü’nde çalışan personele bisikletleri düzenlenen törenle teslim edildi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, İtfaiye Müdürlüğü’nde düzenlenen törene katıldı. Güney, İtfaiye Müdürü Mehmet Oral başta olmak üzere çalışan personele tek tek bisikletlerini verdi.
“Sağlık Bakanlığımızın sağlıklı nesiller yetiştirmek ve vatandaşların spor yapma alışkanlığını arttırmak için başlattığı bu projeye tam destek veriyoruz” diyen Güney, “Bu kapsamda Antalya Büyükşehir Belediyesi tüm birimlerinde bisiklet dağıtımı gerçekleştiriyor. Alanya’daki birimlerimizde de sırayla bisikletleri vermeye devam edeceğiz. Bisiklet kullanımını yaygınlaştıracağız” dedi.
Son Güncelleme: 07.02.2017 21:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81