Girişimcilik zirvesi başlıyor

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından “1. Akdeniz Girişimcilik Zirvesi” düzenleniyor.

Girişimcilik zirvesi başlıyor

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından “1. Akdeniz Girişimcilik Zirvesi” düzenleniyor.

08 Kasım 2016 Salı 23:04
Girişimcilik zirvesi başlıyor
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından “1. Akdeniz Girişimcilik Zirvesi” düzenleniyor.

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, 11 Kasım’da ATSO Atatürk Konferans Salonu’nda “1. Akdeniz Girişimcilik Zirvesi” düzenleneceğini bildirdi. ATSO olarak istihdama ve gençlere meslek edindirme çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Çetin, “Benim İşim Benim Geleceğim” adında bir proje yürütüyoruz. Bu proje kapsamda da 11 Kasım tarihinde ATSO Atatürk Konferans Salonu'nda I. Akdeniz Girişimcilik Zirvesi’ni düzenleyeceğiz. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde oluşturulmuş olan Genç Girişimciler ve Kadın Girişimciler Kurulu'nun da destekleri ile düzenleyeceğimiz zirvede hem eğitim alan gençlerimize hem de girişimciliğe özendirmek istediğimiz girişimci adaylarına örnek girişimcilik hikâyelerinin değerlendirileceği bir platform sunacağız. İş adamları, akademisyenler, melek yatırımcılar deneyimlerini paylaşacaklar. Zirve kapsamında girişimcilik konusunda iş dünyasının saygın işadamları, akademisyenler ve melek yatırımcılar bilgi ve deneyimlerini paylaşacaklar” dedi.
Çetin, “Etkinliğimiz, girişimciliğe ilgi duyan ve bu konuda çalışmalar yapan kişilerin kendilerini girişimcilik konusunda kanıtlamış iş dünyasının saygın işadamlarıyla ve girişimcilik konusunda çalışmalar yapan saygın akademisyenlerle buluşturmayı amaçlıyor. Zirvede “Girişimcilik Atölye Çalışması” yapılarak, girişimcilerin işletmelerde yaptıkları yanlışların üzerine odaklanılan interaktif, eğlenceli, eğitici performans etkinliklerine de yer verilecek.”
ZİRVEYE GİRİŞİMCİLİĞE İLGİ DUYAN HERKES DAVETLİ
“1. Akdeniz Girişimcilik Zirvesi”nin AB projesi kapsamında yapılacağını belirten Çetin, “önümüzdeki yıllarda da Odamızın öncülüğünde ve paydaşlarımızın desteği ile geleneksel hale getirip devam ettirme arzusundayız. Tüm üyelerimizi, girişimcilerimizi ve girişimci adaylarını “I. Akdeniz Girişimcilik Zirvesi” etkinliğimize davet ediyoruz.”
Son Güncelleme: 08.11.2016 23:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81