Büyükşehir Meclisi'nde 'oy birliği'

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde görüşülen 33 maddeden 32'sinde oy birliği kararı çıktı.

Büyükşehir Meclisi'nde 'oy birliği'

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde görüşülen 33 maddeden 32'sinde oy birliği kararı çıktı.

10 Mayıs 2019 Cuma 20:01
Büyükşehir Meclisi'nde 'oy birliği'

Büyükşehir Belediye Meclisi, mayıs ayı olağan devam meclisinde toplandı. Başkan Muhittin Böcek'in yönettiği mecliste 33 madde görüşüldü. 33 maddenin 32'si oy birliğiyle kabul edildi. Sadece bir maddede MHP çekimser oy kullandı. Maddelerin büyük bölümü, oy birliği nedeniyle toplu oylandı. Toplu oylama nedeniyle meclis 10 dakikada tamamlandı.
‘SU VE EKMEKLE SİYASET YAPMAYIZ’
Antalya Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü(ASAT) genel kurul toplantısı, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda, meclis toplantısının ardından yapıldı. Toplantı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek başkanlığında gerçekleştirildi. Genel kurulun 14 maddesinin görüşüldüğü sırada MHP Grup Sözcüsü Selçuk Senirli, değerli bir kurum olan ASAT’ın siyaset üstü tutulması gerektiğini söyledi. Böcek, bir önceki Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel döneminin ASAT borçları hakkında açıklama yaptı. 

"ASAT'IN BORCU" 
ASAT’ın 78 milyon elektrik borcu olduğunu ve bununla ilgili ödeme planlarının yapıldığını dile getiren Böcek, “ Bunu ASAT’ı siyasete alet etmediğimizi söylemek için söyledim. Ağustostan beri elektrik parası ödenmemiş. CK yönetimine söyledim. “Ağustostan beri elektrik parası almadınız, biz geldik diye elektrik kesilmesiyle ilgili bir konu oldu.” Bu konuyla ilgili çalışmalarımızı yapıyoruz. Hiçbir zaman halkın su ve ekmeğiyle siyaset yapmadığımızı bilin istiyorum.” açıklamasını yaptı. Toplantı gündem maddelerinin görüşülmesiyle devam etti. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81