ASAT, WhatsApp İhbar Hattı kurdu

ASAT, WhatsApp İhbar Hattı kurdu

27 Ekim 2017 Cuma 22:38
ASAT, WhatsApp  İhbar Hattı kurdu
Büyükşehir Belediyesi Antalya Su ve Atıksu Genel Müdürlüğü (ASAT) halka daha hızlı ve iyi hizmet sunabilmek için ‘ASAT WhatsApp İhbar Hattı’ kurdu. Antalyalılar 0530 676 67 67 numaralı telefona mesaj atarak kuruma daha kolay ulaşım sağlayacak.
 
Antalyalı vatandaşların başvurularını farklı bir kanaldan iletebilmelerini sağlamak ve aynı anda başvuruya ait fotoğraf ve videoları paylaşabilmelerine imkan sunmak amacıyla 0530 676 67 67 numaralı “ASAT WhatsApp İhbar Hattı” kuruldu. Böylece vatandaşların kuruma çok daha kolay ulaşması, sorunlarını gösteren fotoğraf ve videolarını anında iletmeleri de mümkün olacak.
WhatsApp İhbar hattı “ALO ASAT 185 Çağrı Merkezi”ne destek olarak, dilekçe, e-posta, kurumsal web sayfası ve Antalya Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden gönderilen, ASAT'ı ilgilendiren başvuruların kayıt altına alınması ve ilgili birimlere anında aktarılmasına katkı sağlayacak. 
0530 676 67 67 numaralı ihbar hattına gelen başvurular değerlendirilip konularına göre ayrıldıktan sonra birimlere yönlendirilecek.  Vatandaşlar, acil şikayetlerini 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veren ALO ASAT 185 Çağrı Merkezine de bildirmeye devam edecek.
 
Son Güncelleme: 27.10.2017 22:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81