'Sevgi varsa engel yok'

'Sevgi varsa engel yok'

04 Aralık 2017 Pazartesi 19:14
'Sevgi varsa engel yok'
Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle düzenlenen yemekte engelli bireyler ve aileleriyle bir araya geldi. Başkan Türel, “Ben bu görevde oldukça en büyük hedefimiz, önceliğimiz engelsiz Antalya olacaktır. Hep birlikte dünyanın en engelsiz şehri olmayı hedefleyeceğiz ve başaracağız” dedi. 
Cam Piramit’te gerçekleştirilen 2 bin kişilik yemeğe Antalya Valisi Münir Karaloğlu eşi Sevim Karaloğlu, Ak Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, eşi Ebru Türel, Muratpaşa Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Birol Ekici, belediye bürokratları, Antalya protokol üyeleri, engelli dernekleri, engelli bireyler ve aileleri katıldı. “Sevgili kardeşlerim, dostlarım, yol arkadaşlarım” diyerek konuşmasına başlayan Başkan Türel,“Birlikte tam 13 seneden beri projeler ürettik, projeler yaptık, çok ilerleme kaydettik, fakat halen daha çok işimiz var. Görme engelli, yürüme engelli, duyma ve konuşma engelli insanlarımızın önünde engel kalmayana kadar mücadeleye, çalışmaya devam edeceğiz. Antalya dünyanın en engelsiz şehri olana kadar çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 
Vali Karaloğlu ve Başkan Türel, Masa Tenisi branşında ülkemizi temsil eden ve Avrupa 2’ncisi olan Down Sendromlu Milli Sporcularımız Benay Balcı ve Taygun Arı’ya kupa ve hediyelerini takdim etti. Dünya Engelliler Günü’ne özel hazırlanan programda engelli öğrenciler söylenen türküler, folklör ve dans gösterileri, şiirler ve konserle doyasıya eğlendiler. 
 
 
Son Güncelleme: 04.12.2017 19:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81