'Çakılan her bir çivinin arkasında durmalıyız!'

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği’nin düzenlediği toplantıda göreve geldiği günden bu yana yaptığı ve yapacağı hizmet ve yatırımları anlattı.

'Çakılan her bir çivinin arkasında durmalıyız!'

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği’nin düzenlediği toplantıda göreve geldiği günden bu yana yaptığı ve yapacağı hizmet ve yatırımları anlattı.

01 Aralık 2016 Perşembe 21:41
'Çakılan her bir çivinin  arkasında durmalıyız!'
Projelerin tanıtım filminin izlendiği ve çok sayıda işadamının katıldığı toplantıda, eleştiriler doğrultusunda yol haritası belirlediklerini vurgulayan Başkan Türel, Antalya ile ilgili bir vizyon belirlediklerini ve bunun için geceli gündüzlü çok çalışmak gerektiğini kaydetti. Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal belediyeciliğe büyük önem verdiklerini belirten Başkan Türel, özellikle engellilere yönelik hizmetlere büyük önem verdiklerini vurguladı.

1 MİLYARIN ÜSTÜNDE YATIRIM BÜTÇESİ
Türel, sanayici ve iş adamları derneklerinin yatırımla ile ilgili gelen eleştirilere hassasiyet göstermelerinin de en büyük beklentisi olduğunu dikkat çekti. Türel sözlerini şöyle sürdürdü: “Bunu açık söyleyeyim. Benim de sizden beklentilerim var. Antalya’ya çakılacak bir çivinin arkasında durmanız lazım, durmazsanız çakacak o çiviyi bulamazsınız. O çivi sizler tarafından çakılıyor bizler tarafından değil, biz vesile oluyoruz. Bu projelerin hiçbiri Menderes Türel projesi değil. AK parti projesi değil. Bir siyasi partinin ya da muhalefet partisinin projesi hiç değil. Bu projelerin hepsi Antalya’nın ve Antalyalıların projesi”
Büyükşehir Belediyesi, bütçesini 1 milyarın üstünde bir yatırım bütçesine taşıdıklarına dikkat çeken Başkan Türel, “Katlanarak yatırım bütçesi artıyor. Büyükşehir Belediyesi’nin toplam bütçesi içerisinde 2013 senesinde oransal olarak söyleyeyim %13 iken yatırım bütçesi 2017 bütçemizde %51 oldu” dedi.
Son Güncelleme: 01.12.2016 21:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81