Antalya Eczacı Odası'na indirimli sağlık hizmeti

Medical Park Antalya Hastane Kompleksi ile Antalya Eczacı Odası arasında sağlık hizmetleri protokolü imzalandı.

Antalya Eczacı Odası'na indirimli sağlık hizmeti

Medical Park Antalya Hastane Kompleksi ile Antalya Eczacı Odası arasında sağlık hizmetleri protokolü imzalandı.

05 Ocak 2017 Perşembe 00:28
Antalya Eczacı Odası'na indirimli sağlık hizmeti
 Medical Park Antalya Hastane Kompleksi ile Antalya Eczacı Odası arasında sağlık hizmetleri protokolü imzalandı. Antalya Eczacı Odası'nda gerçekleşen imza töreninde Antalya Eczacı Odası Başkanı Eczacı Tolgar Akkuş'un yanı sıra oda yönetim kurulu üyeleri, Medical Park Antalya Hastane Kompleksi Genel Müdürü Sebahattin Tanas ve Kurumsal Pazarlama Müdürü Seçil Turhan Çavuşoğlu yer aldı.
İmzalanan protokolden sonra duygularını dile getiren Medical Park Antalya Hastane Kompleksi Genel Müdürü Sebahattin Tanas, indirim sözleşmesinin her iki taraf için hayırlı olmasını temenni ettiğini söyleyerek, “Medical Park Hastaneler Grubu’nun herkes için sağlık sloganıyla Antalyamızda Türkiye Memur-Sen Antalya İl Temsilciliği’yle bu anlaşmaya imza attık. Memur-Sen çatısı altındaki tüm memurlarımızı kapsayacak bir işbirliğiyle sağlık hizmetimizi daha ulaşılabilir hale getirmeyi hedefliyoruz. Bu birlikteliğin bize daha da güç katacağına inanıyoruz” dedi.
Antalya Eczacı Odası Başkanı Tolgar Akkuş ise şunları söyledi: “Meslektaşlarımıza ve birinci derece yakınlarına, oda çalışanlarımıza kaliteli ve erişebilir daha iyi yaşam koşulları sunmak adına, özel sağlık kuruluşlarıyla ortak çalışmalar yürütmekteyiz. Meslektaşlarımızın ve ailelerinin, oda personelimiz dahil; Medical Park Antalya Hastane Kompleksi’nin sunmuş olduğu kaliteli sağlık hizmetinden indirimli olarak faydalanabilecekleri protokolü imzalamaktan mutluluk duyuyoruz. Medical Park Antalya Hastane Kompleksi’ne teşekkür ediyor, her iki taraf için de hayırlı olmasını temenni ediyoruz.”
Son Güncelleme: 05.01.2017 00:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81