Antalya'dan acı haber

Konyaaltı Çakırlar bölgesinde ormanlık alanda arazi taraması yapan jandarma ekibine ateş açıldı. Olayda 1 Uzman Çavuş şehit oldu.

Antalya'dan acı haber

Konyaaltı Çakırlar bölgesinde ormanlık alanda arazi taraması yapan jandarma ekibine ateş açıldı. Olayda 1 Uzman Çavuş şehit oldu.

14 Kasım 2016 Pazartesi 21:02
Antalya'dan acı haber
Edinilen bilgiye göre, saat 13.00 sıralarında Konyaaltı’nın Çakır bölgesi’nde ormanlık alanda arazi taraması yapan jandarma ekibine ateş açıldı. Açılan ateş nedeniyle 1 uzman çavuş şehit oldu. Olayın ardından bölge polis helikopteri ve çok sayıda polis ile jandarma ekibi sevk edildi. Çakırlar bölgesine giriş ve çıkışlar polis ekipleri tarafından sağlanmaya başladı. Çakırlar bölgesinden çıkış yapan araçlar polis tarafından didik dik aranmaya başlarken, helikopter de havadan aramalarını sürdürüyor.
BABA OCAĞINI YASA BOĞDU
Şehit olan Uzman Çavuş Fazıl Doğruöz ’ün acı haberi Niğde’de baba ocağını yasa boğdu. Evli ve 1 çocuk babası olan Fazlı Doğruöz şehit olduğu haberi Niğde Vali Yardımcısı Özgür Körükçü, İl müftüsü Alaaddin Gürpınar, Niğde Garnizon komutanı Jandarma Albay İdris Tataroğlu Niğde merkez Efendibey Mahallesi Alakuş sokak 22 numarada oturan abisi Fatih Doğruöz ile yengesine verildi. Doğruöz’ün şehit haberini öğrenen şehidin abisi ve yengesi fenalık geçirdi. Fenalık geçiren şehidin yakınlarına sağlık ekipleri müdahale etti.
Son Güncelleme: 14.11.2016 21:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81