Antalya'da askeri aracın geçişi sırasında patlama

Antalya'da jandarma ekip aracının geçişi sırasında meydana gelen patlamada 2 asker yaralandı.

Antalya'da askeri aracın geçişi sırasında patlama

Antalya'da jandarma ekip aracının geçişi sırasında meydana gelen patlamada 2 asker yaralandı.

25 Ağustos 2016 Perşembe 00:56
Antalya'da askeri aracın geçişi sırasında patlama
Kemer karayolu üzerinde jandarmaya ait minibüsün geçtiği sırada teröristler önceden yol kenarına yerleştirdikleri bombayı infilak ettirdi. Araç hasar görürken, cam kırıklarından yaralanan 1 astsubay ve 1 uzman çavuş hastanede tedaviye alındı.

Saldırı, saat 09.40 sıralarında Antalya il merkezine 10 kilometre uzaklıktaki Topçam mesire alanının olduğu bölgede meydana geldi. Kaş Kalkan Jandama Karakol Komutanlığı'na ait minibüs geçerken, karayolunun kenarına konulan bomba patlatıldı. Saldırı sonrasında karayolu kenarında yarım metre çapında bir çukur açıldığı görüldü. Saldırıda minibüsün sağ tarafı hasar gördü ve araçta bulunanlardan Astsubay Çavuş İbrahim Dağ ve Uzman Çavuş Bayram Tokay'ı yaraladı.

Olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye, AFAD ve UMKE ekibi sevk edildi. Yaralı 2 asker ambulansla Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürdü. Hafif yaralı askerlerin tedavisi sürüyor. Kaş'ın Kalkan Karakol Komutanlığı'na bağlı 2 rütbeli personelin, minibüsü bakımı için Antalya'ya getirdiği öğrenildi.

Patlama sonrasında Antalya- Kemer karayolu bir süre çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Olay yerine sevk edilen özel harekat timleri, yolun üst kısmındaki orman içerisinde arama çalışması başlattı. Çevrede geniş güvenlik önlemi alınırken, ormanı tarayan özel timlere polis helikopteri de havadan destek verdi.
Son Güncelleme: 24.08.2016 13:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81