AndraBreast Sütyen, Askısız Sütyen

AndraBreast Sütyen, Askısız Sütyen

12 Haziran 2017 Pazartesi 09:01
AndraBreast Sütyen, Askısız Sütyen


Sütyen kullanımı bayanları oldukça zorlayan bir konu olsa da göğüslerin sağlıklı görünümü için oldukça önemlidir. Özellikle yaz aylarında sütyen kullanmak terleme yaptığı askı ve kopçaları fazlasıyla rahatsızlık verdiği için kimi zaman kullanılmayabilmektedir. Ancak son dönemlerde andrabreast sütyen adı ile piyasada yerini alan bir iç çamaşırı sayesinde bayanların bu sıkıntılarının tamamı ortadan kalkmaktadır. Göze çarpan ilk özelliği askı ve kopçasının olmamasıdır. Sadece yapıştırılarak kullanım yapılmasına olanak tanıyan ile artık en rahat yaz döneminizi yaşayabileceksiniz. İstediğiniz kıyafeti rahatlıkla giyebilmenin keyfini yaşarken bir de en çok tercih edilmesine neden olan dikleştirici ve toparlayıcı özelliği nedeni ile de sarkık göğüsleri olan kişilerin çok fazla rahat etmesine olanak tanımaktadır. Ortasında bir ip bulunmakta ve bu ipi sıkarak istediğiniz kadar toparlama ve dikleştirme şansınız bulunacaktır. Bu sayede yazın terleme nedeni ile giymediğiniz sütyen nedeni ile oluşan sarkma problemini de ortadan kaldırmış olacaksınız. Aynı zamanda rahat bir iç çamaşırına sahip olmanın keyfini de yaşayacak ve dolayısı ile istediğiniz gibi hareket edip giyinebilmenin özgürlüğünü yaşayacaksınız.  



Andrabreast Sütyen Kullanımı

Diğer sütyen modellerinden oldukça farklı olan bir modeldir ve bu yüzden andrabreast sütyen kullanımı bilmek önemlidir. Özellikle askı ve kopçası olmadığı için de andrabreast sütyen kullanımı merak edilmektedir. Yapıştırmalı bir sütyen modelidir. Yapıştırarak kullanım yapmaya başlayabilirsiniz. Aynı zamanda sütyenin ortasında bulunan ip ile de sıkılaştırma ve dikleştirme yapabilirsiniz. Bunun dışında da bilmeniz gereken başka bir unsur yoktur. Bununla birlikte andrabreast sütyen kullanımı yaparken bir yandan da göğüs masajı yaparak bu sayede sarkmış olan göğüsleriniz de tekrar toparlamış olur ve dikleştirmek için sürekli sütyen kullanımı yapmak zorunda kalmazsınız.



Andrabreast Sütyen Kullananlar

Genel olarak internet üzerinden yapılan ürün satışlarında yaşanan sahtekarlıklar nedeni ile güven ile ilgili durumlar söz konusu olabilmektedir. Bu durumda da andrabreast sütyen kullananlar ön plana çıkmaktadır. Kullanım yapmak isteyen kişiler özellikle bu kişilere ulaşarak aldıkları bilgiler doğrultusunda satın almaya karar vermektedirler. Özellikle andrabreast sütyen kullananlar aldıkları yerler ile ilgili de bilgi vererek buradan satın alınmasını sağlayarak resmi ürün alımında yardımcı olmaktadırlar. Tabi aynı zamanda sağladığı kolaylıklar ile ilgili de bilgi almak mümkün olduğu için resmi satış sitelerinde özellikle bu yorumlar fazlasıyla yer almaktadır. Satın alma aşamasında ise yapmanız gereken en önemli adım online ödeme değil kapıda ödemeyi tercih etmektir. i kapıda ödemelerde tekli alımlarda  8 TL kargo ücreti alıcıya aittir. Bunun dışında bir masraf bulunmamaktadır. Kapıda nakit ödemelerde de kredi kartı ile ödemelerde de durum değişmemektedir. Ancak kredi kartı ile sadece tek çekim olarak işlem yapılabilmektedir.

Son Güncelleme: 14.06.2017 09:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81