Ameliyat için Alanya'yı seçti

Ameliyat için Alanya'yı seçti

08 Ağustos 2017 Salı 19:51
Ameliyat için  Alanya'yı seçti
Halluks Valgus rahatsızlığı olan Rus uyruklu kadın, ameliyatını Alanya’da oldu. 
 
Halluks Valgus adı verilen ayak başparmağındaki deformasyon rahatsızlığı bulunan ve Türkiye Sağlık Turizmi Dernekleri Federasyonunun (TURSAF) turistin sağlığı konulu makalesini okuyan Rus uyruklu kadın Valentina Urtikova, sağlık hizmetlerinin hızlı olması, teknoloji ve fiyat avantajı nedeniyle Türkiye’yi tercih ederek Alanya’ya geldi. Urtikova, Antalya Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Ortopedi Uzmanı Opr. Dr. Cenk Sezer, tarafından ameliyat edildi.
"BAŞARILI GEÇEN AMELİYAT "
Başarılı bir operasyon olduğunu söyleyen Ortopedi Uzmanı Opr. Dr. Cenk Sezer, hastanın ayak başparmağındaki şekil bozukluğunun giderilmesi için Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesin başvurduğunu söyledi. Sezer, "Valentina Urtikova isimli hastamız bize geldiğinde, ayak başparmağındaki şekil bozukluğu nedeniyle yürümekte güçlük çekmekteydi. Hastamızın bu rahatsızlığını gidermek için bir ameliyat gerçekleştirdik. Başarılı geçen ameliyat sonrasında hastamızı servise aldık. Hastamızı hastanemizden ayağının üstüne basarak taburcu işlemlerini gerçekleştirmeyi planlamaktayız. Bir hekim olarak hastalarımı mutlu ve sağlıklı görmek bizleri mutlu ediyor. Bu amaç doğrultusunda azimle çalışmaktayız" dedi.
"KENDİ EVİNDEYMİŞ GİBİ AĞIRLANDIM"
Valentina Urtikova ise, ameliyat olduğu hastanede kendi evindeymiş gibi ağırlandığını ifade etti. Urtikova, “TURSAF’ın turistin sağlığı konulu makalesini okudum. Sağlık hizmetlerinin hızlı olması, teknoloji ve fiyat avantajı nedeniyle Türkiye’yi tercih ettim. Benimle ilgilenen, ameliyatımı gerçekleştiren Dr. Cenk Bey’e, tecrübeli ve anlayışlı tüm sağlık personellerine göstermiş oldukları samimiyetten dolayı çok teşekkür ederim" diye konuştu.
 
Son Güncelleme: 08.08.2017 19:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81