Çiftçinin sorunları masaya yatırıldı

ÇİFTÇİNİN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

Çiftçinin sorunları masaya yatırıldı

ÇİFTÇİNİN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

04 Temmuz 2020 Cumartesi 15:17
Çiftçinin sorunları masaya yatırıldı

Merzifon Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Aktaş, geçen yıl dolu ve sel felaketiyle çiftçinin büyük yara aldığını, bu yıl da beklenen yağmurların çok geç gelmesiyle birçok ürünün tarlada kuruduğunu söyledi.

Video konferans sistemi üzerinden yapılan görüşmede Merzifon Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Aktaş, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şinasi Şemsi Bayraktar’a ilçedeki çiftçilerin sorunlarını ve beklentilerini anlattı.

Aktaş geçen yıl dolu ve sel felaketiyle çiftçinin büyük yara aldığını, bu yıl da beklenen yağmurların çok geç gelmesiyle birçok ürünün tarlada kuruduğunu ifade etti.

Çiftçilerin, ayçiçek desteklerinin henüz yatmamasından dolayı mağduriyet yaşadığını aktaran Aktaş, odanın faaliyetleriyle ilgili de detaylı bilgiler verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81