ALTSO, muhasebilerle işbirliğini görüştü

Alanya Serbest muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası bugün Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu'nu misafir etti.

ALTSO, muhasebilerle işbirliğini görüştü

Alanya Serbest muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası bugün Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu'nu misafir etti.

06 Aralık 2016 Salı 21:04
ALTSO, muhasebilerle  işbirliğini görüştü
ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ve ASMMMO Başkanı Kerim Gökçeoğlu söz konusu buluşmada işbirliği konularını da masaya yatırdılar. ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, ASMMMO ile çok güzel bir diyalog içinde olduklarını ve bu dialoğun Alanya'ya hizmet noktasında artarak devam edeceğini dile getirdi. Son ekonomik gelişmelerin de değerlendirildiği toplantıda, Başkan Şahin, "Muhasebeciler bizim üyelerimizin gizli kahramanlarıdır. Çok önemli görevleri bulunmaktadır. Ülkemize de çok önemli katkısı olan bir meslektir. Bu nedenle Sayın Kerim Gökçeoğlu ile şehrin menfaatleri konularında işbirliği yapıyor olmaktan da büyük memnuniyet duyuyoruz. Ben buradan tüm muhasebeci ve mali müşavir arkadaşlarıma saygılarımı sunuyorum" diye konuştu.

ALTSO Başkan ve yönetimini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren ASMMMO Başkanı Kerim Gökçeoğlu da, "Sayın Mehmet Şahin'in şehrimize önemli katkılar yaptığını görüyor ve bundan da büyük memnuniyet duyuyoruz. Hizmet noktasında biz de üzerimize düşeni yapacağımızı sayın başkanımıza iletti. Zaten ALTSO ile ilişkilerimiz gayet iyi. Bu işbirliğinin şehre katkı yapacağını düşünüyorum” dedi.
Son Güncelleme: 06.12.2016 21:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81