ALSİAD'tan iş 'Kadınları Kurulu' atağı

Alanya Sanayici ve İşadamları Derneği (ALSİAD) İş Kadınları Kurulu çalışmaları kapsamında ilk toplantısını gerçekleştirdi.

ALSİAD'tan iş 'Kadınları Kurulu' atağı

Alanya Sanayici ve İşadamları Derneği (ALSİAD) İş Kadınları Kurulu çalışmaları kapsamında ilk toplantısını gerçekleştirdi.

24 Şubat 2017 Cuma 20:06
ALSİAD'tan iş 'Kadınları Kurulu' atağı
 ALSİAD, iş kadını üyeliği ve kurul oluşturmak üzere bir süre önce çalışmalara başlamış ve ilk olarak ALSİAD üyesi işadamlarının eşleri ile görüşerek, iş hayatında aktif rol alan kadınları dernek çatısı altında toplamaya başladı. Yapılan görüşmeler ve toplantılar sonucunda 13 iş kadınından oluşan ALSİAD İş Kadınları Kurulu dün yaptıkları toplantıda kurul üyelerinin ortak görüşü ve onayı ile Estetika Spa Center sahibi Selma Yelken, GrupBaşkanı olarak seçildi.
ALSİAD Başkanı Akın Tabaklar yaptığı açıklamada, “ALSİAD olarak uzun zamandır derneğimize iş kadını üyeliği için çalışmalarımıza başladık ve bu doğrultuda ALSİAD’a üye olabilecek iş kadınları ile görüşmelerimizi gerçekleştirdik. Bizler Alanya’daki potansiyeli görüyor ve nitelikli iş kadınlarımızı derneğimiz çatısı altında görmek istiyoruz. Günümüzde ne mutlu ki artık işadamı kavramı değil iş insanı kavramı oluşmakta. Kadınlarımızın daha çok söz sahibi olması, toplumdaki statüsünü yükseltecek eğitimleri alması, sosyal hayatta ve iş hayatında daha aktif rol alması ülkemiz için son derece önem taşımaktadır. Değerli İş Kadınlarımızın derneğimiz çatısı altında olmaları derneğimiz adına önemli bir kazanım olduğunu düşünüyor ve hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
ALSİAD İş Kadınları Kurulu Grup Başkanı seçilen Selma Yelken, kendisini grup başkanı seçen kurul üyelerine teşekkür ederek, “Yapacağımız iş bir ekip işidir. Hep birlikte birbirimize destek olur ve inanırsak çok güzel projelere imza atacağımızı düşünüyorum. Kadınlar sosyal hayatın içinde daha fazla yer aldıkları için kadınların elinde daha fazla done var. Bu nedenle etkili olabileceğimiz konularda fikir üreterek ALSİAD çatısı altında çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz” dedi.
Son Güncelleme: 24.02.2017 20:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81