Almanların Türkiye ilgisi devam ediyor

Dünyanın en büyük turizm ve seyahat borsası ITB'de açıklanan "Reise Analyse - RA 2017" raporuna göre, Alman turistlerin Türkiye ilgisi devam ediyor.

Almanların Türkiye ilgisi devam ediyor

Dünyanın en büyük turizm ve seyahat borsası ITB'de açıklanan "Reise Analyse - RA 2017" raporuna göre, Alman turistlerin Türkiye ilgisi devam ediyor.

09 Mart 2017 Perşembe 21:03
Almanların Türkiye  ilgisi devam ediyor
Raporun açıklandığı toplantıyı izleyen Antalya Kent Konseyi Başkanı ve TurizmdeBuSabah yazarı Recep Yavuz, son 6-7 yıldır bu raporları takip ettiğini ifade ederek, "25-30 slayt gösterdiler. Neredeyse 20'si Türkiye ile ilgiliydi. Araştırma sonuçlarındaki en ilgi çeken detay, Almanya'da Türkiye pazarının kan kaybetmesiyle birlikte hala en önemli tatil ülkelerinden biri olarak gösterilmesiydi" dedi.

Recep Yavuz, Berlin Fuarı'nın ilk günündeki izlenimlerini şöyle ifade etti: "Fuarda yaptığım tüm görüşmelerde Türkiye'yle yaşanan olumsuzluklardan Yunanistan ve İspanya'nın çok ciddi yararlandığını gördük. Konuştuğumuz onlarca Yunanistanlı ve İspanyol'un söylediği şu oldu: 'Biz sizin bu yaşadığınızı yaşadık. Bundan dolayı sevinç falan duymuyoruz. Turizmde yükselişler ve düşüşler olacaktır.' Fuarda daha üç günümüz var. Umarız bizim için hayırlısı olur."
Reise Analyse - RA raporunu, Tatil ve Seyahat Araştırmaları Derneği FUR, 47 yıldır her yıl düzenli olarak ITB Berlin fuarında duyuruyor.
Son Güncelleme: 09.03.2017 21:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81