ALKÜ voleybol takımı grup birincisi oldu!

ALKÜ voleybol takımı grup birincisi oldu!

05 Aralık 2017 Salı 21:06
ALKÜ voleybol takımı  grup birincisi oldu!
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Voleybol Takımı katıldığı ilk turnuvadan kupa ile döndü.
 
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Voleybol Takımı kazandıkları ilk kupayı ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı’na takdim etti. Rektör Pınarbaşı’nın makamında gerçekleşen ziyarete Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Nuray Satılmış, Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Yasemin Karademir, Takım Antrenörü ALKÜ Öğr. Gör. Mehmet Bilgin Karademir, ALKÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Hayri Akın ile sporcular katıldı.
28 Kasım- 02 Aralık 2017 tarihleri arasında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde düzenlenen Üniversiteler 2. Lig Voleybol Turnuvası’nda, dokuz üniversite takımı arasından Turnuva 3’üncülüğü ve Grup 1’inciliği başarılarını elde ederek ALKÜ’nün gururu olan takımı tebrik eden Rektör Pınarbaşı, bu başarıda emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür etti. Rektör Pınarbaşı, “İnsanın azmi olmasa ne imkân verirseniz verin başarı gelmeyecektir. Bizlere bu başarıyı sizlerin azmi ve inancı kazandırdı. Bu başarıda emeği geçen başta sporcularımız olmak üzere tüm hocalarımıza da ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi. Bu tür sportif faaliyetlerin hem öğrencilerin bedensel ve zihinsel gelişimi hem de üniversitelerin adını duyurarak tercih edilen üniversiteler arasına girebilmeleri açısından önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Rektör Pınarbaşı, “Bu daha başlangıç. Bundan sonraki turnuvalarda da birincilik kupları ile dönmenizi bekliyorum.” diyerek duygularını ifade etti.
KAPALI SPOR SALONU MART BAŞINDA BİTECEK
Üniversite çatısı altında kurulan her türlü spor faaliyetlerine destek verdiklerini ifade eden Rektör Pınarbaşı, öğrencilere şubat sonunda teslimi yapılacak kapalı spor tesisinin de müjdesini verdi. Buranın öğrencilerin ve takımların hizmetine verilmesiyle birlikte artık daha iyi şartlarda antrenman yapma imkânına sahip olacaklarının altını çizen Rektör Pınarbaşı, voleybol takımında ter dökerek emek veren tüm sporculara ellerinden gelen her türlü imkânın verileceğini belirtti. 
“GÜÇLÜ RAKİPLERİ GEÇTİK”
Ziyarette Rektör Pınarbaşı’na bir takım bilgiler veren Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Nuray Satılmış, köklü üniversitelerin güçlü takımları arasından sıyrılarak ilk katıldıkları turnuvadan büyük bir başarıya imza atarak kupa ile döndüklerini ifade etti. Satılmış sözlerinin devamında, “ Üniversite Takımları 2. Lig’den başlıyor. Başarılı olan takımlar 1’inci Lige ardından da Süper Lige çıkıyorlar. Sayın Rektörümüzün destekleri ile daha güzel başarılar elde ederek Süper Lige kadar çıkmayı hedefliyoruz.” diye konuştu. 
Takım antrenörlüğü görevini üstlenen Öğr. Gör. Mehmet Bilgin Karademir de ALKÜ’ye takım olarak kazanılmış ilk kupanın kendi takımları tarafından getirilmiş olmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, elde ettikleri başarıda destek veren herkese teşekkürlerini iletti. Bundan sonraki süreçte de dilek ve beklentilerini Rektör Pınarbaşı’na ileten Karademir, ilerleyen süreçlerde Süper Lig’de ter dökeceklerine inandıklarını ifade etti.
 
Son Güncelleme: 05.12.2017 21:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81