ALKÜ Ortadoğu'ya da açılıyor

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) uluslararası bir üniversite olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

ALKÜ Ortadoğu'ya da açılıyor

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) uluslararası bir üniversite olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

10 Mayıs 2017 Çarşamba 20:02
ALKÜ Ortadoğu'ya da açılıyor
Bu doğrultuda çeşitli temaslar gerçekleştiren ve uluslar arası protokollere imza atan ALKÜ’ye bu kez de New York Eyalet Üniversitesi, Ürdün Üniversitesi, Ürdün Ortadoğu Üniversitesi, Ürdün Yarmouk Üniversitesi, Philadelphia Üniversitesi, Arap Amerikan Üniversitesi ve Bahreyn Ahlia Üniversitesi ‘nden temsilciler ziyarette bulundu.
Alanya’da düzenlenen 8. Küresel İslami Pazarlama Konferansı’na katılan yabancı üniversite heyetleri ALKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Güneş’e ziyarette bulundu. Bir dizi görüşmelerde bulunulan ziyarette öğrenci ve öğretim üyesi değişim programları, ortak ve ikili lisans programları ile ortak akademik etkinlikler düzenlenmesi de dâhil olmak üzere farklı olası işbirlikleri üzerine konular konuşuldu. Rektör Yardımcısı Güneş ile Uluslararası İlişkiler Ofisi çalışanları, ziyaretçilerine, Mevlana Değişim Programının tüm yönleri hakkında detaylı bir bilgilendirmede bulundu.
Ziyaret, karşılıklı fikir alışverişinin ardından bazı üniversiteler ile protokol imzalanması kararına varılarak sona erdi.
Son Güncelleme: 10.05.2017 20:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81