ALKÜ'den konferansa davet

“Dünya Otizm Farkındalık Günü” kapsamında Otizme dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla ALKÜ öncülüğünde ALTSO’da konferans düzenlenecek.

ALKÜ'den konferansa davet

“Dünya Otizm Farkındalık Günü” kapsamında Otizme dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla ALKÜ öncülüğünde ALTSO’da konferans düzenlenecek.

03 Nisan 2017 Pazartesi 22:31
ALKÜ'den  konferansa davet
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Tıp Fakültesi, ALKÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı TEMA Öğrenci Kulübü ile Alanya Kaymakamlığı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü, “Dünya Otizm Farkındalık Günü” kapsamında Otizme dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amacıyla 5 Nisan Çarşamba 14.00’da Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ALTSO) konferans düzenleyecek. Konferansa, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yavuz Selvi ile Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Serhat Türkoğlu konferansın davetlisi olarak katılarak, Otizm hakkında bir bilgilendirme yapacaklar.
Alanya Kaymakamlığı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Çelik, ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı’nı makamında ziyaret etti. Ziyarette,  Rektör Pınarbaşı ve Alanya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Çelik, tüm vatandaşları  “Her Yönüyle Otizm” konferansına davet etti.

Son Güncelleme: 03.04.2017 22:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81