ALKÜ'de turnuvanın şampiyonu ALTSO MYO

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) ALTSO MYO takımı Rektörlük Kupası 1. Futbol Turnuvası’nda İşletme Fakültesini yenerek, tarihi bir başarıya imza attı ve kupaya ulaşan taraf oldu.

ALKÜ'de turnuvanın şampiyonu ALTSO MYO

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) ALTSO MYO takımı Rektörlük Kupası 1. Futbol Turnuvası’nda İşletme Fakültesini yenerek, tarihi bir başarıya imza attı ve kupaya ulaşan taraf oldu.

30 Nisan 2017 Pazar 20:30
ALKÜ'de turnuvanın  şampiyonu ALTSO MYO
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörlük Kupası 1. Futbol Turnuvası'nda ALTSO MYO ile İşletme Fakültesi final maçında karşı karşıya geldi. Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörlük Kupası 1. Futbol Turnuvası'nda normal süresi 1-1 sona eren maçta İşletme Fakültesi'ni penaltı atışları sonucunda 3-1 mağlup eden ALTSO Meslek Yüksekokulu şampiyon oldu.
Milli Egemenlik Stadı'nda oynanan maçta ilk golü ALTSO MYO'dan Samet Şengül kaydetti ve takımını 1-0 öne geçirdi.
İşletme Fakültesi, karşılaşmanın 65. dakikasında İbrahim Çelikli'nin uzaktan sert ve düzgün şutunda skoru eşitleyen golü attı.
Devresi 35 dakika olan maçın normal süresi 1-1 eşitlikle tamamlanırken uzatma dakikaları oynanmadı ve direk penaltı atışlarına geçildi.
Uzatma dakikaları oynanmayan finalin kazananını turnuva statüsü gereği penaltı atışları belirledi. ALTSO MYO, penaltı atışlarında 4 penaltının 3'ünü golle sonuçlandırdı. İşletme Fakültesi ise sadece bir penaltı atışını gole çevirince ALTSO Meslek Yüksekokulu, 3-1'lik skorla şampiyonluğa ulaşan taraf oldu.
ALTSO MYO KUPAYI REKTÖRDEN ALACAK
Turnuvanın şampiyonu olan ALTSO MYO takımı için 3-4 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan 2’inci ALKÜ Bilim Kültür Sanat Şenliklerinde kupa töreni düzenlenecek ve şampiyon takıma kupasını ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı takdim edecek.  Turnuvaya ilişkin bir açıklama yapan Rektör Pınarbaşı, “Tüm karşılaşmaların centilmence geçmesinden dolayı öncelikle turnuvaya katılan tüm takımlarımızı tebrik ediyorum. Sizleri spora teşvik etmek, futbol, voleybol, basketbol gibi sporun tüm branşlarında üniversitemizi ulusal alanda temsil edecek takımların oluşması için bu tür turnuvaları, sporsal faaliyetleri önemli buluyorum.  Her turnuvanın bir şampiyonu olduğu gibi bu sene ilk defa düzenlediğimiz Rektörlük Kupası 1. Futbol Turnuvası’nın şampiyonu ALTSO MYO takımı oldu. Başarılarından dolayı ALTSO MYO takımını tebrik ediyorum.  Ayrıca turnuva ikincisi İşletme Fakültesine, üçüncüsü Mühendislik Fakültesi ve dördüncü olan ALTSO Turizm MYO’ya elde ettiği başarılardan dolayı kutlarım.  Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen personelimiz Alper Karadöl’e ve katkı veren herkese teşekkür ederim” diye konuştu.  
TURNUVADAN NOTLAR
Maçın genelinde ve penaltı atışlarındaki performansıyla ALTSO MYO file bekçisi Cumali Şimdi büyük beğeni topladı.
İşletme Fakültesi forması giyen Yasin Karacif, turnuvada gol kralı oldu.
Turnuva ikincisi İşletme Fakültesi, üçüncü Mühendislik Fakültesi,  dördüncüsü ALTSO Turizm MYO oldu.
Turnuvanın en centilmen takımı Akseki Meslek Yüksekokulu seçildi.
Son Güncelleme: 30.04.2017 20:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81