ALKÜ büyümeye devam ediyor !

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Ahmet Pınarbaşı, ATV ekranlarında yayınlanan “Haber Masası” Programına konuk oldu

ALKÜ büyümeye devam ediyor !

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Ahmet Pınarbaşı, ATV ekranlarında yayınlanan “Haber Masası” Programına konuk oldu

09 Şubat 2017 Perşembe 21:31
ALKÜ büyümeye  devam ediyor !

Hızlı ve emin adımlarla her geçen gün hedeflerine yürüyen ALKÜ’nün şu anki mevcut durumunu ve gelecek planlarını Gazeteci Ahmet Tunç’un hazırlayıp sunduğu “Haber Masası” Programında anlatan Rektör Pınarbaşı, merak edilen sorulara da açık yüreklilikle cevap verdi. Alanya'nın çok güzel bir dönem geçirdiğini, başta Dışişleri Bakanımız sayın Mevlüt Çavuşoğlu olmak üzere vekillerimiz Sena Nur Çelik ve İbrahim Aydın'ın sadece Alanya'nın değil, üniversitemizin de gelişimine her zaman omuz verdiklerini ve kendilerine desteklerinden dolayı minnettar olduklarını ifade etti.  
TIP FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ EYLÜLDE ALANYA’DA
20.30’da ATV ekranlarında yayınlanan programda, üniversite şehri olma yolunda hızla ilerleyen Alanya’ya ALKÜ’nün kazandırdıklarına da değinen Rektör Pınarbaşı, bu konuda nelerin yapılması gerektiğinin de altını çizdi. Kestel ve Cikcilli Yerleşkleri’nin hali hazırdaki mevcut durumlarını da detaylı olarak izleyiciler ile paylaşan Rektör Pınarbaşı; “Önümüzdeki eylül ayında Tıp Fakültesi birinci sınıf öğrencilerimize Kestel Yerleşkemizde yapımı devam eden Tıp Fakültesi binasında eğitim vermeye başlayacağız. Şu an eğitim öğretim görmekte olan Tıp Fakültesi öğrencilerimiz yine Antalya’da eğitimlerine devam edecekler. Alanya’da eğitim görmeye başlayacak olan öğrencilerimiz, bu sene ÖSYM sınavlarına girerek üniversitemiz tıp fakültesini kazanan birinci sınıf öğrencileri olacak.” dedi.
YENİ TESİSLER YOLDA
Rektör Pınarbaşı’nın, 2017 yılı içerisinde yapımına başlanacak Eğitim Fakültesi, Açık ve Kapalı Spor Alanları, Merkezi Kütüphane ile Merkezi Yemekhane hakkında da detaylı bilgiler verdiği programda Kestel Yerleşkesi master planının animasyon filmi izleyiciler ile paylaşıldı. Pınarbaşı, Cikcilli kampüsünün master planı çalışmalarının da devam ettiğini ve 2018 yılında bu kampüste de yapılaşma çalışmalarını başlatmak istediklerini anlattı.
“BİZİM İÇİN ÖNCELİK LİYAKAT”
Gazeteci Ahmet Tunç’un üniversiteye alınan personelde nelere dikkat edildiğine yönelik yönelttiği soruya Rektör Pınarbaşı, “Özetle liyakat” diyerek cevap verdi.  Rektör Pınarbaşı konuşmasının devamında; "Bizler için önemli olan öncelikle liyakat. Vatanını, milletini seven; milli manevi değerlere saygılı; çalışkan, dürüst ve tabi ki konusunda uzman herkese görüşü ne olursa olsun üniversitemizin kapısı açıktır.” diyerek yöneltilen soruya cevap verdi.
İzleyenlerden gelen yoğun soruları da cevaplayan Rektör Pınarbaşı’nın konuk olduğu program yaklaşık iki saat sürdü.
Son Güncelleme: 09.02.2017 21:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81