ALKÜ Atatürk'ün anısına 300 fidan dikti

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü kapsamında ALKÜ’lü öğrenciler Atatürk’ün anısına 300 fidan dikti.

ALKÜ Atatürk'ün anısına 300 fidan dikti

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü kapsamında ALKÜ’lü öğrenciler Atatürk’ün anısına 300 fidan dikti.

10 Kasım 2017 Cuma 12:33
  ALKÜ Atatürk'ün anısına 300 fidan dikti
 
 
10 Kasım Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 79’uncu sene-i devriyesi ve Aziz şehitlerimizin hatırası için Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Genç Tema Kulübü etkinlikleri kapsamında ALTSO Meslek Yüksekokulu bahçesinde bulunan “Şehitler Koruluğuna” 300 adet fidan dikildi.
 
Fidan dikimi öncesinde ALTSO MYO’da düzenlenen Törende Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk için bir dakikalık saygı duruşu bulunuldu ve akabinde İstiklal Marşı okundu.  Tören ve fidan dikimine ALKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Leyla Harputlu, ALKÜ Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Yavuz Uysal, Fakülte Dekanları, Daire Başkanları, akademik ve idari personelin yanı sıra çok sayıda öğrenci katıldı. 
AĞAÇLAR TOPRAKLA BULUŞTU
Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79’uncu seneyi devriyesi ve Aziz şehitlerimiz için düzenlenen Anma Programında duygu yüklü bir konuşma gerçekleştiren Genç Tema Kulübü Akademik Danışmanı Öğretim Görevlisi Mehmet Bilgin Karademir, “Üç kırık kaburga, delinmiş bir akciğer, yine de savaşmaya devam eden bir ruh, bir beden ve bir inanç… Mustafa Kemal ATATÜRK…"Türklerin vatan sevgisiyle dolu olan göğüsleri düşmanların melun ihtiraslarına karşı daima demirden bir duvar gibi yükselecektir." diyor Mustafa Kemal Atatürk… Bugün bitmeyen hüznün yıl dönümü. Genç Tema Kulübü Akademik Danışmanı olarak fidan dikimi sürecinin oluşumunda emeği geçen Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı’na, Genel Sekreterimiz Yrd. Doç. Dr. Yavuz Uysal’a, SKS Daire Başkanımıza Hayri Akın’a,  fidanların Antalya Orman Genel Müdürlüğü’nden getirilmesine büyük destek olan Yrd. Doç. Dr. Tolga Gül hocamıza ve fidan dikimi için çukurların açılmasında emeği geçen sevgili öğrencilerime, Turizm Animasyon Bölümü’ne ve Genç Tema Kulübü’ne çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.Tören, “Şehitler Koruluğuna” 300 fidan dikiminin ardından ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı adına da 2 Metrelik çınar ağacının dikilmesiyle sona erdi.
 
 
 
 
 
 
Son Güncelleme: 10.11.2017 12:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81