ALKÜ 2. İstihdam ve Kariyer Günleri'ne hazırlanıyor

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) 13-14 Mart tarihleri arasında öğrencilerinin iş ve staj imkânı bulmalarını, kariyer planları yapmalarına katkı sağlamak için 2. İstihdam ve Kariyer Günleri’ni düzenliyor.

ALKÜ 2. İstihdam ve Kariyer Günleri'ne hazırlanıyor

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) 13-14 Mart tarihleri arasında öğrencilerinin iş ve staj imkânı bulmalarını, kariyer planları yapmalarına katkı sağlamak için 2. İstihdam ve Kariyer Günleri’ni düzenliyor.

09 Mart 2017 Perşembe 21:34
 ALKÜ 2. İstihdam ve Kariyer  Günleri'ne hazırlanıyor
Öğrencilerini profesyonel iş dünyasına hazırlamanın önemine inanan Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) öğrenciler için 2. İstihdam ve Kariyer Günleri’ni düzenliyor. 2. İstihdam ve Kariyer Günleri 13-14 Mart tarihleri arasında Kestel Yerleşkesi İşletme Fakültesi’nde gerçekleşecek. ALKÜ bu yıl etkinliğin içeriğinde değişikliğe giderek, fuarı daha da kapsayıcı bir hale getirdi. Etkinlikte, katılımcı firmalar stant açarak ALKÜ öğrencilerine kendilerini tanıtma imkanı bulacak, insan kaynaklarını sağlamak adına etkin ve verimli bir çalışma yürütecek. Ayrıca ALKÜ, iki gün boyunca farklı sektörlerden alanında ünlü ve uzman kişileri öğrencilerle bir araya getirerek, kariyer günü sohbetleri kapsamında öğrencilerle buluşturacak.

ALANYASPOR KARİYER SOHBETİ İÇİN ALKÜ’YE GELİYOR
Ulusal ve yerel alanda birçok firmanın katılacağı 2. İstihdam ve Kariyer Günleri’ne, Aytemiz Alanyaspor da geliyor. Aytemiz Alanyaspor Futbol Takımı Yönetiminin de katılacağı 2. İstihdam ve Kariyer Günleri’ne ayrıca Aytemiz Alanyaspor’un dünyaca ünlü golcü oyuncusu Vagner Love ile Aytemiz Alanyaspor Teknik Heyeti’nden bir zamanlar Türkiye’de attığı goller ile taraflı tarafsız her taraftarın gönlünde yer edinen Elvir Baliç de öğrencilerle kariyer günü kapsamında sohbet edecekler.

FUAR, ÖĞRENCİLERE İŞ VE STAJ FIRSATI SUNUYOR
Kariyer aşamasında tecrübenin önemine inandığını ifade eden ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, bu yıl dolu dolu bir fuar hazırladıklarını söyledi.  Rektör Pınarbaşı, “Bu yıl içeriğinde ve kapsamında değişikliğe gidilerek daha kapsayıcı bir hale getirilen “II. İstihdam ve Kariyer Günleri” programımız birçok öğrencimize kendi alanlarına yönelik iş ve staj bulma imkânı sağlayacağı düşüncesindeyiz. Amacımız öğrencilerimizin,  öğrenci sıralarındayken tecrübe edinmeleri, deneyim kazanmaları ve geleceğe daha emin adımlarla ilerleyebilmeleri sağlamak. Ayrıca bu fuara katılan tüm firmalara ve yoğun antrenman temposundan vakit ayırıp gelen Alanyaspor’umuzun yönetimine,  teknik heyetine ve futbolcularına teşekkür ederim” diye konuştu.

ÖĞRENCİLER KARİYER PLANLAMASININ DETAYLARINI ÖĞRENCEK
ALKÜ’de düzenlenecek olan 2. İstihdam ve Kariyer Günleri’nde öğrencilerin kariyer planlamasının nasıl yapıldığına dair çeşitli konuların işleneceği etkinlik için ALKÜ A ve B salonlarında toplamda 9 kariyer sohbeti gerçekleştirecek. Kariyer sohbetlerinin birinci gününe ise Aytemiz Alanyaspor Futbol Takımı Yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları, Nestle Professional Türkiye Müdürü Arzu Alibaz,  Nume Hotels Genel Müdürü Mahir Oktay, KOSGEB İş Geliştirme ve Girişimcilik Uzmanı Melike Sözener, DETUR Akdeniz Bölgesi Kalite Müdürü Telhi Alanya ile DETUR Akdeniz Bölgesi Operasyon Müdürü Uğur Bayraş kariyer günlerinin ilk gün konukları olacak. Kariyer günlerinin ikinci gününde ise Albaraka Türk Katılım Bankası Alanya Şube Müdürü Cemil Cömert,  Unilever Food Solitions Ege ve Akdeniz Lider Şef Turgut Can, Unilever Food Solitions Alanya Müşteri Yöneticisi Murat Bayri, DAIKIN Satış Danışmanlığı Departman Müdürü Turgut Yay, Esaslı Grup Antalya Bölge Satış Müdürü Nadir Kılıçlı, Esaslı Grup Veteriner Hekimi Hatice Kapar öğrencilerle deneyimleri paylaşacaklar.
Son Güncelleme: 09.03.2017 21:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81