Alanyasporlular kahvaltıda buluştu

Aytemiz Alanyaspor'un en etkin taraftar gruplarından olan Grup Alanyasporlular, düzenlediği kahvaltı ile çok sayıda kişiyi bir araya getirdi.

Alanyasporlular kahvaltıda buluştu

Aytemiz Alanyaspor'un en etkin taraftar gruplarından olan Grup Alanyasporlular, düzenlediği kahvaltı ile çok sayıda kişiyi bir araya getirdi.

03 Ekim 2016 Pazartesi 00:56
Alanyasporlular kahvaltıda buluştu
Aytemiz Alanyaspor'un en etkin taraftar gruplarından olan Grup Alanyasporlular, düzenlediği kahvaltı ile çok sayıda kişiyi bir araya getirdi.

Etkinlikler ve organizasyonlar ile adından sıkça söz ettiren Grup Alanyasporlular, düzenlediği teşekkür kahvaltısı ile renkli bir buluşmaya vesile oldu. Taraftarların hoşça vakit geçirip sohbet edebileceği ve lig maçlarını izleyebileceği bir dernek lokali oluşturan Grup Alanyasporlular, kısa sürede derneğin tamamlanmasında emeği geçenlere ve destek verenlere teşekkür kahvaltısı verdi. Organizasyona Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Asbaşkan Bilal Gömeç, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya İlçe Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ, Alanya Belediye Spor Müdürü ve Kestelspor Başkanı Levent Uğur, Alanya Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Velittin Yenialp ile taraftarlar, işadamları ve çok sayıda tanıdık sima katıldı.
'HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN'
Grup Sözcüsü Adem Tunç, kahvaltıya katılanlara teşekkür ederek bir konuşma yaptı. Tunç, "Alanyaspor yönetimine ve şehrimizin önde gelen isimlerine katkılarından dolayı çok teşekkür ederim. Burada Alanyasporlu taraftarların hoça vakit geçireceği bir mekan yapmak istedik. Yönetim de yanımızda oldu ve bugün buralara geldik. Herkesten Allah razı olsun" dedi.
“ALANYASPOR'U AYAĞA KALDIRDIK”
Kahvaltının ardından katılımcılara bir konuşma yapan Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, taraftar derneğinin yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti. Futbolun taraftarlarla güzel olan bir oyun olduğuna dikkat çeken Çavuşoğlu, "Alanyaspor'un bugünlere kadar gelmesinde, bizlerin olduğu kadar taraftarlarımızın da büyük katkısı var. Futbol taraftarla güzel. Taraftarlarımızdan ricamız desteklerini sonuna kadar versinler. Bizler de her zaman arkanızda olacağız. Bugüne kadar birlikte geldik, birlikte başaracağız" dedi.
“ELEŞTİRİLERE ANLAM VEREMİYORUM”
Alanyaspor'un bugün geldiği noktaya rağmen hala eleştirenlere de anlam veremediğini dile getiren Çavuşoğlu, "Hala Alanyaspor'a, yönetime laf edenler var. Bunlar hep olacak. Biz yönetim ve takım olarak daha büyük başarılar yakalamak için daha çok çalışarak bu tip eleştirilere kulağımızı tıkamak istiyoruz. Biz daha önceki yönetim gibi gibi kulübe para verip daha sonra bu parayı geri almak için temlik koydurmadık. Yönetici arkadaşlarımla beraber göreve geldiğimizde kulüp borç batağındaydı. O zaman Kaymakam, Belediye Başkanı ve ileri gelenler göreve talip olmamızı rica ettiler. Kulübün kayyuma gitmemesi için Mevlüthan Çavuşoğlu başkanlığında gazetecilerden oluşan bir yönetim kurulu geçici olarak göreve geldi ve ardından bizde görevden kaçmayarak genel kurul gerçekleştirerek göreve geldik. Alanyaspor'u ayağa kaldırdık. Biz yönetim kurulu arkadaşlarımızla beraber kulübe 5.5 milyon TL bağış yaptık. Hiç bir zaman da bu parayı geri almayacağız. Alanyaspor'un bir yerlere gelmesi için çabalıyoruz. Allah'a şükür bugün Süper Lig'deyiz" ifadelerini kullandı.
Son Güncelleme: 03.10.2016 00:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81