Alanyalı Matbaacılardan Printtek 2017 çıkarması

Alanyalı Matbaacılardan Printtek 2017 çıkarması

10 Ekim 2017 Salı 20:32
Alanyalı Matbaacılardan  Printtek 2017 çıkarması
İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde bu yıl 13.’sü düzenlenen Uluslararası Baskı Teknolojileri ve Kağıt Fuarı Printtek 2017'yi Alanyalı matbaacılar da ziyaret etti.
 
Matbaacılar Federasyonu tarafından organize edilen ve 13 yıldır düzenlenen Uluslararası Baskı Teknolojileri ve Kağıt Fuarı (Printtek 2017) bu yıl 4-8 Ekim tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilerine açtı. Tüm Türkiye'den yoğun katılım gören fuarı Alanya Matbaacılar Derneği (ALMATDER) yönetimi ve üyeleri de ziyaret etti. 
İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen fuarda matbaacılar baskı teknolojilerindeki son yenilikleri yerinde görme fırsatı buldular. 
Türkiye’nin dört bir yanından gelen sektör temsilcilerinin İstanbul'da buluşarak baskı teknolojileri ile ilgili son yenilikler konusunda bilgi sahibi olduğuna dikkat çeken Alanya Matbaacılar Derneği Başkanı ve Türkiye Matbaacılar Federasyonu Üyesi Musa Yaman “Fuarı Alanya'dan dernek olarak kalabalık bir grupla ziyaret ettik. Stantları tek tek gezerek yenilikleri gözlemleme imkânı bulduk. Bizler açısından ikili ilişkiler kurduğumuz ve teknolojiyi takip açısından faydalı olabilecek bir gezi oldu. Fuarın ardından üyelerimizle birlikte İstanbul'un tarihi ve turistik yerlerini de ziyaret ederek güzel bir hafta sonu geçirdik.
Fuara katılmamızda bizlere ulaşım desteği sağlayan ALTSO Başkanımız Sayın Mehmet Şahin'e ve İstanbul'da bizleri en iyi şekilde ağırlayan değerli hemşerimiz İstanbul Büyükşehir Belediye Bakanı Mevlüt Uysal'a derneğimiz adına teşekkür ediyorum" dedi.
 
Son Güncelleme: 10.10.2017 20:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81