Yüksel toplantı yaptı

Yüksel toplantı yaptı

12 Eylül 2017 Salı 21:11
Yüksel toplantı yaptı
Önümüzdeki hafta pazartesi günü açılacak olan okullar öncesinde Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel Sosyal İşler Müdürü Bilal Nurgül ve Yaylalı Muhtarı Sait Şahin, Alanya Kız Öğrenci Yurdu’nda toplantı yapıp, yapılacak olan çalışmaları değerlendirdi. 
 
Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Sosyal İşler Müdürü Bilal Nurgül ve Yaylalı Muhtarı Sait Şahin, Oba Kız Öğrenci Yurdu’nda bir toplantı gerçekleştirdi. Yüksel’in başkanlık ettiği toplantıda yurtlarda yapılacak olan çalışmaların yanı sıra eksikliklerin giderilmesiyle ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, “Tüm öğrencilerimize yeni eğitim, öğretim yılında başarılar diliyorum. Bizler Alanya Belediyesi olarak her zaman çalışmalarımızı vatandaşlarımızın refahı için gerçekleştiriyoruz. Sayın Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’de her zaman bu doğrultuda Alanya’mıza hizmet ediyor. Her şey daha güzel olacak” dedi. – Mert CANTÜRK 
 
Son Güncelleme: 12.09.2017 21:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81