Yücel’den Alanya halkına davet

Encümen toplantısında konuşan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzelecek olan şarkıcı Göksel konserine tüm Alanya halkını davet

Yücel’den Alanya halkına davet

Encümen toplantısında konuşan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzelecek olan şarkıcı Göksel konserine tüm Alanya halkını davet

16 Mayıs 2019 Perşembe 17:50
Yücel’den Alanya halkına davet

Alanya Belediyesi haftalık olağan encümen toplantısı dün gerçekleşti. Toplantıya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlık etti. Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Yücel, önceki gün Hakkari'nin Irak sınır hattında bulunan Serabat üs bölgesinde çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Zekeriya Zencirli’ye bir kez daha Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dileklerinde bulundu. 16-19 Mayıs Gençlik Haftası’na ilişkin de mesajlar veren Başkan Yücel, kurtuluş zaferinin sembolü olan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında hazırlanan kutlama programlarına ve düzenlenecek Fener Alayı’na tüm Alanya halkını davet etti.
‘TÜRK ULUSUNUN ÖZGÜRLÜK HATIRASI’

Başkan Yücel, “Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 19 Mayıs 1919’da Samsun’dan başlattığı özgürlük hareketi tüm yurda yayılmış, milletimizin azim ve kararlılıkla birleşerek giriştiği milli mücadele sonucunda zaferle taçlandırılmıştır. Türk ulusunun uyandığı, emperyalizme başkaldırdığı, Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Ya İstiklal, Ya Ölüm’ diyerek ulus egemenliğine dayanan, tam bağımsız bir devlet kurma kararının yaşama geçirildiği gün olan 19 Mayıs 1919, bizler için bu yıl daha büyük bir anlam içermektedir. Bu yıl 100. yıldönümü kutlanacak olan bu şanlı bayram için hazırlanan kutlama programlarına tüm Alanya halkını davet ediyor, bu coşkuya herkesin ortak olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
GÖKSEL’DEN ÜCRETSİZ HALK KONSERİ
Etkinlikler çerçevesinde 19 Mayıs 2019 akşamı saat 20.30’da toplanacak kalabalık, 21.00’da Fener Alayı gerçekleştirecek. Yürüyüşün ardından 21.45’te ise Alanya Belediyesi arkasında hazırlanan sahnede günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar gerçekleştirilecek. 22.00’de ise Alanya Belediyesi tarafından hazırlanan kutlamalar kapsamında Türk pop müziğinin önemli isimlerinden Göksel ücretsiz halk konseri verecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81