Yücel'den 3 yıla videolu sunum

Yücel'den 3 yıla videolu sunum

16 Haziran 2017 Cuma 20:51
Yücel'den 3 yıla videolu sunum
Belediye Başkanı Adem Murat Yücel göreve geldiği günden bu yana yaptığı icraatlar için videolu bir sunum hazırladı. Sunumu sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Yücel'e gün boyunca binlerce beğeni ve yorum geldi. 
 
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel 3 yıldır yörüttüğü görevinde Alanya'ya pek çok yenilik katmayı başardı. Yaptığı hizmetlerle vatandaşların takdirini toplayan Başkan Yücel 3 yılda yaptığı ve toplam 304 milyon TL'ye mal olan 216 eseri ve hizmetleri video sunum haline getirdi. 10 dakika süren sunumda yapılan icraatlarden kısaca bahsedildi. Videoyu sosyal medya hesaplarından 'Önce hayal ettik sonra gerçekleştirdik. 3 yılda 304 milyon TL yatırım ile 216 eseri hayata geçirdik. Çalışıyoruz! Çünkü Alanya'yı seviyoruz.' mesajıyla paylaşan Başkan Yücel'in bu paylaşımı gün boyunca binlerce beğeni ve yorum aldı. - Mert CANTÜRK 
Son Güncelleme: 16.06.2017 21:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81