Yücel, velilerin taleplerini dinledi

Yücel, velilerin taleplerini dinledi

12 Kasım 2017 Pazar 19:07
Yücel, velilerin taleplerini dinledi
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat, 5.5 Milyon liraya mal olan ve kırsal mahallelerdeki kız çocuklarının daha rahat koşullarda okuması için onların hizmetine sunduğu Alanya Belediyesi Oba Kız Öğrenci Yurdu’nda velilerle bir araya geldi.
Başkan Yücel, bu yıl 100 kız öğrenciye ev sahipliği yapan Alanya Belediyesi Oba Kız Öğrenci Yurdu’nda ailelerle buluştu. Ailelerin öneri ve isteklerini dinleyen Başkan Yücel, “Tek temennimiz okumayan kız çocuğumuzun kalmaması. Etüt saatlerimiz, servis hizmetimiz, yemekhane, konforlu yatakhaneler, bilgisayar odası, spor salonu gibi birçok konuda 5 yıldızlı otel konforunda onlara hizmet veren yurdumuzda gördüğünüz gibi onların bütün isteklerini karşılayabilecek her türlü materyal bulunuyor.” dedi.
 
YÜCEL: “AMACIMIZ ONLARIN EN İYİ ŞEKİLDE EĞİTİM ALMASI”
 
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kırsal mahalleleri ziyareti esnasında bu yurdu yapmaya karar verdiğini vurgularken şu ifadeleri kullandı; “Görevimiz gereği sadece merkez mahalleleri değil kırsal mahalleleri de ziyaret ediyoruz. Alanya merkeze çok uzak mesafelerde mahallelerimiz mevcut. Oradaki kız çocuklarımızın bu ihtiyacını tespitimizin akabinde bu yurdu inşa etme kararı aldık. Bugün öğrencilerimizin ve sizlerin yüzlerindeki tebessüm ne kadar doğru bir karar verdiğimizi gösteriyor. Bizim bu yurdu yapmaktaki tek amacımız, kırsal mahallelerdeki kız çocuklarımızın herkes gibi kaliteli eğitim almasına yardımcı olmak.”
 
VELİLER YURDA HAYRAN KALDI
 
Hem Başkan Yücel ile istişare eden hem de Alanya Belediyesi Kız Öğrenci Yurdu’nu inceleme fırsatı bulan aileler, çocuklarının her akşam yediği yemeklerin tadına bakarken, yurdun hizmetlerinden ve konforundan duydukları memnuniyeti Başkan Yücel’e ilettiler. 
 
Son Güncelleme: 12.11.2017 19:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81