Yine Türkiye Birincisi oldu

Yine Türkiye Birincisi oldu

21 Kasım 2017 Salı 20:08
Yine Türkiye Birincisi oldu
Bu yıl 60. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Kale Seramik Firması Türkiye genelinde hizmet veren Yetkili Servislerine ödül töreni düzenledi. Daha önce de birincilikleri olan Alanya Yetkili Servisi Özkanlar Tesisat sahibi Şevket Özkan yine Türkiye birinciliğine layık görüldü.
  
Düzenlenen törende öncelikle bir konuşma yapan Kale Seramik servisler Genel Müdürü Soner Gümüş “Başarılı ve titiz çalışmasından dolayı Kale Firmasını en iyi bir şekilde temsil eden müşteri memnuniyetinin ön planda olmasını ilke edinen firma yetkilisi Şevket Özkan’a ve ekibine teşekkürlerimi sunarım “ diyerek sözlerine şöyle devam etti: 
Firma olarak müşteri memnuniyeti ve Avrupa standartlarına uygunluk en büyük hedefimizdir. Bu konuda öncelikle bayilerimiz ve yetkili servislerimiz bizlerin en büyük destekçileridir. Bizler pazara malımızı çıkartırız, ondan sonraki aşamalarda bayii ve servislerimize büyük sorumluluklar düşmektedir. Malzemenin müşterinin kullanımına sunulduğu aşamada oluşabilecek herhangi bir memnuniyetsizlik bizleri en tabandan en tavana etkileyeceği için servislerimizin titizlik göstermesi bizleri memnun edecektir. Bu vesile ile göstermiş olduğu titizlik ve başarıdan dolayı kendilerine bu plaketi veriyor ve başarılarının devamını temenni ediyorum. 
ŞEVKET ÖZKAN: BAŞARI EKİP İŞİDİR
Özkanlar Tesisat sahibi Şevket Özkan ise “Kale Firmasının her yıl düzenlemiş olduğu ödül töreninde daha önce de olduğu gibi yine birincilik ödülü bizlere nasip oldu. Bu ödülü almamda yardımcı olan öncelikle personellerim ve Kale bayiimiz Kamburoğlu A.Ş’ye çok teşekkür ederim. İşlerimizi yaparken fabrika bayii ve servis üçgeninde iyi iletişim kurarak müşterilerimize en güzel hizmeti vermeye çalıştık. Tabii bu konuda da müşterilerimizin bize göstermiş olduğu anlayış ve memnuniyeti bizleri daha iyi hizmet vermek adına motive etmektedir. Türkiye genelinde Alanya adının telaffuz edilmesi beni ayrıca gururlandırdı. Bu ödüle layık olabilmek için 2017’de olduğu gibi 2018’de de daha titiz ve daha verimli bir şekilde Alanya halkına hizmet etmeye devam edeceğim. Sözlerimi bitirmeden önce tekrardan şunu söylemek istiyorum ki; Başarı ekip işidir ve bu başarıda bana her zaman destek veren ekip arkadaşlarıma, Alanya Kale Bayimiz Kamburoğlu A.Ş’ye ve tüm Alanya halkına tekrar teşekkürlerimi sunarım” dedi.
 
Son Güncelleme: 21.11.2017 20:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81